Azurefilm PLA

170kn PDV uključen

 

AzureFilm PLA filament ima neto težinu od 1 kg. Dolazi u rolama vanjskog promjera 210 mm, s unutarnjim otvorom od 60 mm i širinom od 62 mm. Filament je vakuumski zatvoren i sadrži vrećicu koja apsorbira vlagu i omogućuje da filament ostane suh i svjež. Debljina PLA filamenta iznosi 1,75 mm ili 2,85 mm.

Očisti

Opis

Azurefilm PLA (polilaktična kiselina) je multifunkcionalan materijal, vrlo jednostavan za upotrebu, uz vrlo široku primjenu kao filament za 3D printanje. PLA filament je zapravo bio-plastika, što znači da je biorazgradiv materijal, i vrlo je jednostavan za  recikliranje. Kao biorazgradivi materijal, mnogo je bolji za okoliš, osobito u usporedbi s petrokemijskim alternativama (npr. ABS). Za dobre rezultate potrebno je 3D printati na temperaturama od 190-210 ° C Radnu podlogu je preporučljivo zagrijati na 50-60 °C.

Azurefilm PLA filament

Azurefilm PLA filament za 3D printere je posebno dizajniran kako bi ga bilo jednostavno koristiti svim početnicima, ali i naprednijim korisnicima. Vrlo je kvalitetan materijal za 3D printanje jer ima izvrsna svojstva i ne skuplja se pri 3D ispisu. ABS filament mu je odlična alternativa, ali se skuplja prilikom printanja, tako da ćete imati više problema s prijanjanjem filamenta na radnoj plohi. PLA filament je materijal koji se odlikuje sjajnim završnim slojem i stoga se koristi i za izradu dekorativnih elemenata.

Azurefilm PLA filamenti kompatibilni su s gotovo svim 3D printerima. PLA filament je najprodavaniji od filamenata koji se koriste za 3D printanje. Koristi se u širokom rasponu primjena. Prednosti su mu što nema mirisa, lako se ispisuje i ne zahtijeva grijanu radnu podlogu za ispis.

 

Kako 3D printati s Azurefilm PLA filamentom?

U 3DPrintaj labu radimo svakodnevno s raznim 3D printerima na kojima testiramo filamente. Za Azurefilm filament možemo reći kako konstantno i pouzdano daje dobre rezultate. Niže možeš pronaći preporučene vrijednosti za rad s odabranim materijalom.

Temperatura mlaznice190 – 210°C
Temperatura grijane radne podloge 20 – 60°C

Kako bi postigli optimalne uvjete prilikom 3D printanja savjetujemo vam da svoj 3D printer držite u prostoriji u kojoj nema propuha ili temperaturnih fluktuacija. To ne smije biti soba u kojoj ljudi spavaju.
Dok 3D printer nije korišten, važno je da svoj Azurefilm PLA filament držite u vrećici čvrsto zatvoren i spremljen na hladno, mračno i suho mjesto.

 

3DPrintaj i Azurefilm

Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje Azurefilm navodi, mi u 3DPrintaj labu se brinemo da se ti navodi provjere. Svi materijali koje možete pronaći u našem web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera u našem labu. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije. 

 

Dodatne informacije

TežinaN/A
Promjer

1,75 mm, 2,85 mm

Temperatura ispisa

190°C – 210°C

Gustoća

1,24 g/cm3

Tolerancija promjera

+/- 0,05mm i +/- 0,07mm

Temperatura staklišta

50°C

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Azurefilm PLA”

Možda će vam se također svidjeti…