Novo

BCN3D Hotend 0.8 by E3D

725kn PDV uključen

 

BCN3D Hotend 0.8 by E3D je sastavljeni metalni hotend optimiziran i proizveden od strane globalnog stručnjaka e3D™, koji osiguravaju najviše standarde kvalitete, pružajući glatko i pouzdano istiskivanje u različitim okruženjima ispisa. Kompatibilan je sa svim BCN3D printerima. 

 

  • za sve BCN3D modele 3D printera
  • 0.8mm promjer mlaznice

 

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 250 kn

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

Potpuno sastavljeni metalni hotendi optimizirani i proizvedeni od strane globalnog stručnjaka e3D™, koji osiguravaju najviše standarde kvalitete, pružajući glatko i pouzdano istiskivanje u različitim okruženjima ispisa.

BCN3D printeri omogućuju ispis s različitim veličinama hotenda: 0,3, 0,4, 0,5 (čelična mlaznica), 0,6, 0,8 i 1,0 mm. Male mlaznice idealne su za detaljne modele. Umjesto toga, velike mlaznice omogućuju izradu otpornijih dijelova ili brze ispise. 

 

Garancija kvalitete

Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje BCN3D navodI, mi u 3DPrintaj labu se brinemo da se ti navodi provjere. Svi materijali i dodatna oprema koje možete pronaći u našem web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera u našem labu. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ako nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BCN3D Hotend 0.8 by E3D”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se također svidjeti…

  • Novo
    BCN3D

    BCN3D staklena radna podloga

    515kn PDV uključen