Akcija!

colorFabb nGen LUX

426kn 384kn PDV uključen

 

colorFabb nGen LUX je jedinstveno napravljena linija filamenta. Temeljena je na colorFabb-ovom najprodavanijem ko-poliesteru naziva nGen. Filament koristi difuzan odsjaj kako bi se svjetlost raspršila u svim smjerovima. Gotovo je nemoguće golim okom zamijetiti slojeve na 3D printevima, čak i kod slojeva 0.2 mm debljine. To omogućuje korisnicima da 3D printaju vizualno atraktivne predmete bez potrebe za dodatnom obradom. colorFabb nGen LUX filamenti dolaze u pakiranju od 750g.

Očisti

Opis

colorFabb nGen LUX je jedinstveno napravljena linija filamenta. Temeljena je na colorFabb-ovom najprodavanijem ko-poliesteru naziva nGen, koji je napravljen na bazi Eastman Amphora AM3300 3d polimera. Izvrsna jasnoća baze AM3300 čini ovaj materijal dobro prilagođenim za rijetke pigmente koji su u njega ugrađeni.

colorFabb nGen LUX filament koristi difuzan odsjaj kako bi se svjetlost raspršila u svim smjerovima. Gotovo je nemoguće golim okom zamijetiti slojeve na 3D printevima, čak i kod slojeva 0.2 mm debljine. colorFabb nGen LUX omogućuje korisnicima da 3D printaju vizualno atraktivne predmete bez potrebe za dodatnom obradom. colorFabb nGen LUX sadrži i sve karakteristike običnog nGen filamenta, dobru kemijsku stabilnost, veću temperaturnu otpornost (85C) te stoga omogućava korisnicima da 3D printaju predmete koji su funkcionalni, izdržljivi, učinkoviti i atraktivni.

colorFabb nGen LUX filament

colorFabb nGen LUX filament je napravljen od Amphora AM3300 polimera te ima vrlo dobra svojstva protoka kroz mlaznicu 3D printera, čak i pri nižim temperaturama nego što to zahtijevaju neki drugi polimeri sličnih svojstava. Ta svojstva čine nGen LUX učinkovitijim pri širokom rasponu temperatura, proizvodeći pouzdane rezultate i ostavljajući manje otpada. nGen ima izvrsnu sposobnost ’overhanga’, i odlično izgleda. To potiče veliki broj korisnika da 3D printaju izdržljive i korisne predmete upravo s nGen materijalom.

Kako 3D printati s colorFabb nGen LUX filamentom?

U 3DPrintaj labu radimo svakodnevno s raznim 3D printerima na kojima testiramo filamente. Za colorFabb filamente možemo reći kako konstantno i pouzdano daju dobre rezultate. Niže možeš pronaći preporučene vrijednosti za rad s odabranim materijalom. 

Preporučena temperatura za 3D ispis:
220-240C

Preporučena brzina za 3D ispis:
40-70 mm/s

Preporučena temperatura grijane radne podloge
75-85 C

Radna podloga:
colorFabb nGen LUX filament daje najbolje rezultate na grijanoj radnoj podlozi, obično je potrebno podlogu zagrijati između 75C i 85C kako bi postigli pravilno prijanjanje uz staklenu površinu. 3D printanje na hladnu podlogu je moguće, ali uz korištenje dodatnih alata za bolje prijanjanje uz radnu podlogu kako bi minimizirali ‘warping’. Za bolje prijanje ti mogu pomoći i neke od posebnih podloga za 3D printanje koje možeš pronaći u našem shopu.

colorFabb i 3DPrintaj

colorFabb je osnovan kao brand tvrtke Helian Polymers. Helian Polymers ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i radu s polimerima za potrebe industrije. Zbog velikog iskustva i znanja od colorFabba se može očekivati konstantno napredovanje i razvoj novih vrhunskih materijala za 3D printanje.
Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje colorFabb navodi, mi u 3DPrintaj labu se pobrinemo da se ti navodi i provjere. Svi materijali koje možete pronaći u našem web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera.

3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije. 

Dodatne informacije

TežinaN/A
Promjer

2,85, 1,75

Temperatura ispisa

220-240C

Gustoća

1.20 g/cm3

Tolerancija promjera

± 0.05 mm

Temperatura staklišta

85C

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “colorFabb nGen LUX”