colorFabb nGen

277kn PDV uključen

 

Sa nGen filamentom možete zadovoljiti svoju potrebu za 3D printevima blistave jasnoće, visokog sjaja te superiorne čvrstoće. nGen ima izvrsnu sposobnost ’overhanga’, odlično izgleda te ga je moguće 3D printati pri širokom temperaturnom rasponu. To potiče veliki broj korisnika da 3D printaju izdržljive i korisne predmete upravo s nGen materijalom. colorFabb nGen filament dolazi u 750g pakiranju.

Očisti

Opis

colorFabb je, u suradnji sa tvrtkom Eastman Chemical Company, razvio materijale za FFF/FDM tehnologiju na kopoliesterskoj bazi a jedan od tih materijala je i colorFabb nGen filament. Od sada možeš zadovoljiti svoju potrebu za 3D printevima  blistave jasnoće, visokog sjaja te superiorne čvrstoće. Sa velikom čvrstoćom nakon taljenja te dimenzijskom stabilnosti, Amphora pruža napredne mogućnosti kako bi se mogli izraditi još čvršći i detaljniji proizvodi, s vrlo slabim mirisom i isparavanjem tokom 3d ispisa.

Eastman Amphora 3D je polimerni materijal koji tokom ispisa ne stvara puno para, bez stirena je te jedinstveno prilagođen za primjenu kod 3D printanja. S Amphorom predmeti koje 3D printaš mogu biti funkcionalniji, izdržljiviji, učinkovitiji te atraktivniji.

colorFabb nGen filament

colorFabb nGen filament je napravljen od Amphora AM3300 polimera te ima vrlo dobra svojstva protoka kroz mlaznicu 3D printera, čak i pri nižim temperaturama nego što to zahtijevaju neki drugi polimeri sličnih svojstava. Ta svojstva čine nGen učinkovitijim pri širokom rasponu temperatura, proizvodeći pouzdane rezultate i ostavljajući manje otpada. nGen ima izvrsnu sposobnost ’overhanga’, i odlično izgleda. To potiče veliki broj korisnika da 3D printaju izdržljive i korisne predmete upravo s nGen materijalom.

Kako 3D printati s colorFabb nGen filamentom?

U 3DPrintaj labu radimo svakodnevno s raznim 3D printerima na kojima testiramo filamente. Za colorFabb filamente možemo reći kako konstantno i pouzdano daju dobre rezultate. Niže možeš pronaći preporučene vrijednosti za rad s odabranim materijalom. 

Preporučena temperatura za 3D ispis:
220-240C

Preporučena brzina za 3D ispis:
40-70 mm/s

Preporučena temperatura grijane radne podloge
75-85 C

Radna podloga:
colorFabb nGen filament daje najbolje rezultate na grijanoj radnoj podlozi, obično je potrebno podlogu zagrijati između 75C i 85C kako bi postigli pravilno prijanjanje uz staklenu površinu. 3D printanje na hladnu podlogu je moguće, ali uz korištenje dodatnih alata za bolje prijanjanje uz radnu podlogu kako bi minimizirali ‘warping’. Za bolje prijanje ti mogu pomoći i neke od posebnih podloga za 3D printanje koje možeš pronaći u našem shopu.

colorFabb i 3DPrintaj

colorFabb je osnovan kao brand tvrtke Helian Polymers. Helian Polymers ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i radu s polimerima za potrebe industrije. Zbog velikog iskustva i znanja od colorFabba se može očekivati konstantno napredovanje i razvoj novih vrhunskih materijala za 3D printanje.
Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje colorFabb navodi, mi u 3DPrintaj labu se pobrinemo da se ti navodi i provjere. Svi materijali koje možete pronaći u našem web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera.

3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije. 

Dodatne informacije

TežinaN/A
Promjer

2,85, 1,75

Temperatura ispisa

220-240C

Gustoća

1.20 g/cm3

Tolerancija promjera

± 0.05 mm

Temperatura staklišta

85C

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “colorFabb nGen”