Creality CR-10-S5

7.381,09kn PDV uključen

CR-10-S5 3D printer s velikim radnim volumenom. Ima ugrađen LCD ekran te čitač SD kartice za jednostavnije korisničko sučelje. Ovaj 3D printer je kompatibilan s Curom, simplify3D i Repetier Host softverom. Promjer mlaznice je 0.4 mm na CR-10-S5, a Creality ima u ponudi i 0.3 mm promjer mlaznice bez dodatne nadoplate. 

Napomena: ovaj 3D printer je na pola sastavljen, a sve što trebate je sastaviti okvir i spojiti nekoliko žica, pri čemu nije potrebno lemljenje. Dakle, u roku 30-60 min. bit će spreman za 3D printanje.

Opis

Creality CR-10-S5 3D Printer s velikim radnim volumenom. Ima ugrađen LCD ekran te čitač SD kartice za jednostavnije korisničko sučelje. Ovaj 3D printer je kompatibilan s Curom, Simplify3D i Repetier Host softverom. Promjer mlaznice je 0.4 mm na CR-10-S5, a Creality ima u ponudi i 0.3 mm promjer mlaznice bez dodatne nadoplate. 

Napomena: Creality CR-10S 3D printer je na pola sastavljen, a sve što trebate je sastaviti okvir i spojiti nekoliko žica, pri čemu nije potrebno lemljenje. Dakle, u roku 30-60 min. bit će spreman za 3D printanje.

Istaknute značajke Creality CR-10-S5 3D printera:

 • Odličan OGROMAN radni volumen uz pristupačnu cijenu
 • Velika preciznost 3D printanja koja može zadovoljiti svačije potrebe
 • Patentna tehnologija za XYZ aluminijski V-utor ležaja + precizni valjak sa visokom točnošću pozicioniranja. Kako bi 3D printanje bilo što nesmetanije i kako bi dobili 3D print visoke kvalitete.
 • Jednostavan dizajn, jednostavan za izradu, kako bi se izbjegla nezgrapna instalacija
 • Industrijski PCB može kontinuirano ispisivati ​​oko 200 sati (pod idealnim uvjetima) s ovom tehnologijom ispisa i stabilnim performansama.
 • Patentna MK10 struktura ekstruzijske mlaznice može ispisati više materijala bez blokiranja
 • Elektronički kontrolni uređaj odvojen je od tijela za 3D printanje. Kako bi se zadovoljile potrebe ponovnog postavljanja veličine ispisa, obzirom na različite specifikacije prema vašoj mašti.
 • Creality CR-10-S5 ima sustav s dvostrukim navojnim vretenom. Kako bi se osiguralo savršenstvo i stabilnost u 3D printanju što dovodi do veće preciznosti.

Novi Creality CR-10-S5 3D printer – Naglasci: 

 – Monitor Filamenta: Creality CR-10-S5 ima senzor za filament koji je pričvršćen za ekstruder. Kad senzor detektira izostanak filamenta, uključit će alarm i zaustaviti rad 3D printera dok se promijenite rolu filamenta
Dvostruko navojno vreteno i motori: imaju ulogu stabilizirati Creality CR-10-S5 prilikom 3D printanja velikih ili visokih printeva. 

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije. 

 

 

Dodatne informacije

Težina24000 g
Radni Volumen

500x500x500 mm

Tehnologija 3D ispisa

FDM (tehnologija taložnog očvršćivanja)

Tijelo pisača

Patentna tehnologija V-Slot s aluminijskim ležajem

Promjer mlaznice

Zadano 0.4 mm, može se promijeniti u 0.3 mm

Promjer filamenta

1.75 mm

Brzina 3D ispisa

≤200 mm/s, normalna brzina : 30-100 mm/s

Preciznost

0.05-0.4 mm (podesivo)

Napajanje

Input 110-220 V promijenjivo, output 24 V

Stvarna snaga

160-200W

Preciznost 3D ispisa

±0.1 mm

Temperatura ekstrudera

do 250 °C

Grijana podloga

DA, aluminijska ploča 3 mm debljine

LCD zaslon

DA

Materijali

PLA, ABS (za male printeve) i slični materijali.

Format datoteke za 3D ispis

STL, OBJ, G-Code, JPG

Metoda 3D ispisa

SD kartica (off-line), USB konekcija na PC (on-line)

Podržani softver

CURA, Repetier-Host, Simplify 3D

Operativni sistem

Linux, Windows, OSX

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Creality CR-10-S5”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se također svidjeti…

 • Creality CR-10-S4 3D printer

  Creality CR-10-S4

  5.750,48kn PDV uključen