Creality CR-10S

4.570kn PDV uključen

Creality CR-10S 3D Printer ima ugrađen LCD ekran te čitač SD kartice za jednostavnije korisničko sučelje. Ovaj 3D printer je kompatibilan s Curom, Simplify3D i Repetier Host softverom. Na CR-10S 3D printeru standardni promjer mlaznice je 0.4 mm , no u paketu dolazi i mlaznica 0.3 mm promjera bez dodatne nadoplate.

Napomena: ovaj 3D printer je na pola sastavljen, a sve što trebate je sastaviti okvir i spojiti nekoliko žica, pri čemu nije potrebno lemljenje. Dakle, u roku 30-60 min. bit će spreman za 3D printanje.

Nema na zalihi (dostupno uz prednarudžbu)

Opis

Creality CR-10S 3D Printer ima ugrađen LCD ekran te čitač SD kartice za jednostavnije korisničko sučelje. Ovaj 3D printer je kompatibilan s Curom, Simplify3D i Repetier Host softverom. Na CR-10S 3D printeru standardni promjer mlaznice je 0.4 mm , no u paketu dolazi i mlaznica 0.3 mm promjera bez dodatne nadoplate.

Napomena: Creality CR-10S 3D printer je na pola sastavljen, a sve što trebate je sastaviti okvir i spojiti nekoliko žica, pri čemu nije potrebno lemljenje. Dakle, u roku 30-60 min. bit će spreman za 3D printanje.

Istaknute značajke Creality CR-10S 3D printera:

  • Odličan radni volumen uz pristupačnu cijenu
  • Velika preciznost 3D printanja koja može zadovoljiti svačije potrebe
  • Patentna tehnologija XYZ aluminijskog okvira s ‘V-utor’ kotačićima sa visokom točnošću pozicioniranja kako bi 3D printanje bilo što nesmetanije i kako bi dobili 3D print visoke kvalitete
  • Jednostavan dizajn, jednostavan za montažu, kako bi se izbjegla nezgrapna instalacija
  • Industrijski PCB može kontinuirano ispisivati ​​preko 200 sati (pod idealnim uvjetima) s ovom tehnologijom ispisa i stabilnim zadanim procesom
  • Patentni MK8 dizajn ekstruzijske mlaznice može 3D printati više materijala bez mogućih blokiranja
  • Elektronički kontrolni uređaj odvojen je od tijela za 3D printanje, kako bi se zadovoljile potrebe za lakoćom montaže s obzirom na različite specifikacije
  • Creality CR-10S ima sustav s dvostrukim navojnim vretenom. Kako bi se osiguralo savršenstvo i stabilnost u 3D printanju što dovodi do veće preciznosti

Novi Creality CR-10S 3D printer – Naglasci: 

 – Monitor Filamenta: Creality CR-10S ima senzor za filament koji je pričvršćen za ekstruder. Kad senzor detektira izostanak filamenta, uključit će alarm i zaustaviti rad 3D printera dok ne promijenite rolu filamenta.
Set od dva navojna vretena i motori: imaju ulogu stabilizirati Creality CR-10S prilikom 3D printanja velikih ili visokih printeva. 

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije. 

 

 

Dodatne informacije

Radni Volumen

300x300x400 mm

Tehnologija 3D ispisa

FDM (tehnologija taložnog očvršćivanja)

Tijelo pisača

Patentna tehnologija V-Slot kotačića s ležajem

Promjer mlaznice

Zadano 0.4 mm, može se promijeniti u 0.3 mm

Promjer filamenta

1.75 mm

Brzina 3D ispisa

≤200 mm/s, normalna brzina : 30-100 mm/s

Preciznost

0.05-0.3 mm (podesivo)

Napajanje

Input 110-220 V promijenjivo, output 24 V

Stvarna snaga

160-200W

Preciznost 3D ispisa

±0.1 mm

Temperatura ekstrudera

do 255 °C

Grijana podloga

DA, aluminijska ploča 3 mm debljine

LCD zaslon

DA

Materijali

PLA, ABS (za male printeve), PETG itd.

Format datoteke za 3D ispis

STL, OBJ, G-Code, JPG

Metoda 3D ispisa

SD kartica (off-line), USB konekcija na PC (on-line)

Podržani softver

CURA, Repetier-Host, Simplify 3D

Operativni sistem

Linux, Windows, OSX

Veličina 3D printera

490x600x615 mm

Veličina paketa

540x640x310 mm

Težina 3D printera

10.3 kg

Težina paketa

14 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Creality CR-10S”

Možda će vam se također svidjeti…