Creality CR-20 Pro

3.424kn PDV uključen

 

Kupnjom Creality CR-20 Pro 3D printera spremni ste za pouzdano,lagano i vrlo precizno 3D printanje. Nudi vam najbolji omjer cijene i performansi, a pogodan je za arhitektonske, medicinske, industrijske i ostale aplikacije. CR-20 Pro je unaprjeđena verzija Creality CR-20 modela koji sadrži nekoliko korisnih i atraktivnih komponenti i tehnologija.

Napomena: Creality CR-20 Pro printer je na pola sastavljen, a sve što trebate je sastaviti okvir i spojiti nekoliko žica, pri čemu nije potrebno lemljenje. Dakle, u roku 15 min. bit će spreman za 3D printanje.

Samo 1 komada na zalihi (može se unaprijed naručiti)

Opis

Kupnjom Creality CR-20 Pro 3D printera spremni ste za pouzdano,lagano i vrlo precizno 3D printanje. Nudi vam najbolji omjer cijene i preformansi, a pogodan je za arhitektonske, medicinske, industrijske i ostale aplikacije. CR-20 Pro je unaprjeđena verzija Creality CR-20 modela koja sadrži nekoliko korisnih i atraktivnih komponenti i tehnologija.

Napomena: Creality CR-20 Pro 3D printer je na pola sastavljen, a sve što trebate je sastaviti okvir i spojiti nekoliko žica, pri čemu nije potrebno lemljenje. Dakle, u roku 15 min. bit će spreman za 3D printanje.

Poboljšane karakteristike Creality CR-20 Pro 3D printera:

Stabilan i kompaktan dizajn CR-20 Pro printer se sastoji od dva modula koji se brzo sklapaju novim sistemom 4+2 vijka.

Brže zagrijavanje radne ploče – Napredna verzija MeanWell napajanja dovodi dovoljnu snagu za još brže zagrijavanje radne ploče čime dolazi do veće uštede vremena.

Automatsko izravnavanje radne ploče –  CR-20 Pro 3D printer posjeduje mehanizam samostalnog izravnavanja visine radne ploče u devet točaka što smanjuje vjerojatnost pogreške prilikom ručnog namještanja.

Unaprjeđena tehnologija – “Resume Print” tehnologija osigurava vašem CR-20 Pro printeru nastavak printanja od zadnjeg memoriranog položaja ekstrudera u slučaju iznenadnog gubitka struje. Redizajnirani MK-10 ekstruder značajno umanjuje rizik od začepljenih mlaznica i nejednake ekstruzije filamenta.

Cmagnetic podloga – Potpuno odvojiva i fleksibilna. Puža optimalno prijanjane vaših 3D printova za radnu ploču. Nema potrebe za korištenjem teksturiranog papira ili tekućeg ljepila. Nakon što je model završen sa printanjem, odvojite magnetsku  podlogu od platforme. Laganim savijanjem podloge odvojite model od podloge.

Dodatan filament senzor – Omogućuje vašem 3D printeru detekciju filament statusa. Kada filamenta ponestane vaš 3D printer  automatski pauzira svoj rad.

Plava tuba za filament – CR-20 Pro koristi novu teflonsku tubu veće čvrstoće i kvalitete koji osigurava brže i glađe protjecanje filamenta

Creality CR-20 3D printer i 3DPrintaj

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije.

Dodatne informacije

Radni Volumen

220x220x250 mm

Tehnologija 3D ispisa

FFF / FDM (tehnologija taložnog očvršćivanja)

Tijelo pisača

Patentna tehnologija V-Slot kotačića s ležajem

Promjer mlaznice

Zadano 0.4 mm , moguće 0,2, 0,3 mm

Promjer filamenta

1.75 mm

Brzina 3D ispisa

maksimalno 100 mm/s, normalno 30-60 mm/s

Napajanje

AC100-120V/6.8A 200-240V/3.4A 50-60Hz
DC 24A, 270W

Preciznost 3D ispisa

±0.1 mm

Temperatura ekstrudera

≤ 250 ℃

Grijana podloga

DA, aluminijska ploča 3 mm debljine

LCD zaslon

DA

Materijali

PLA, ABS, PETG, TPU itd.

Format datoteke za 3D ispis

STL, OBJ, G-Code, AMF

Metoda 3D ispisa

SD kartica (off-line), USB konekcija na PC (on-line)

Podržani softver

Cura, Repetier-Host, Simplify3D

Operativni sistem

Linux, Windows, OSX

Veličina 3D printera

420x440x470 mm

Težina 3D printera

10.1kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Creality CR-20 Pro”

Možda će vam se također svidjeti…