Creality CR-X

6.313kn PDV uključen

Creality CR-X je vrlo koristan i praktičan 3D printer, ako imaš namjeru 3D printati višebojne i komplicirane oblike. On ti pruža mogućnost 3D printanja sa dva filamenta, dvije boje ili dva različita materijala. Podržava korištenje “support” materijala topivih u vodi, što mu daje određenu prednost u proizvodnji. Radni volumen mu je 300x300x400 mm (jedan filament) ili 70x270x400mm (dva filamenta).

 

 • MeanWell električno napajanje

 • staklena radna podloga

 • višebojni ekran na dodir

 • metalni ekstruder

 • mogućnost 3D printanja s dva filamenta odjednom

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 250 kn

Nema na zalihi

Opis

 

Kupnjom Creality CR-X 3D printera dobivaš napredne performanse:

Integrirani dizajn – većina elektroničkih komponenti CR-X 3D printera je ugrađena u metalno kućište.

MeanWell električno napajanje – svjetski poznata kompanija u domeni električnog napajanja MeanWell donosi ti novu, veću jedinicu za napajanje. Ona omogućuje brzo zagrijavanje radne ploče Creality CR-X 3D printera do 100°C u 6 min!

Staklena radna podloga – lako odvojiva staklena ploča sa silikonskim premazom, osigurava dobro prijanjanje komponenti za radnu podlogu tijekom 3D printanja. Nakon što je proces završen, predmet se hlađenjem ploče brzo i lako odvaja čime izbjegavaš neugodno grebanje po podlozi.

Vijci za izravnavanje ploče – ergonomski dizajnirani vijci omogućuju ti brzo i jednostavno izravnavanje te optimalno namještanje podloge za 3D print.

Višebojni ekran na dodir – možeš kontrolirati i namještati radne parametre svom Creality CR-X 3D printeru vrlo lako i brzo uz pomoć ugrađenog ekrana na dodir. Sve važne informacije o svom uređaju čitaš u realnom vremenu.

Ekstruder od metala – novi i unaprijeđeni ekstruder napravljen je u potpunosti od metala koji mu daje veću čvrstinu te duži životni vijek od prethodnih modela.

Creality3D V2.1 matična ploča – kompletno unaprijeđena matična ploča industrijske kvalitete. Omogućuje ti više od 200 sati neprekidnog 3D printanja.

Dvostruki ventilatori – pružaju brže i efikasnije hlađenje vašeg CR-X 3D printera.

3D printer Creality CR-X je napredan i kvalitetan 3D uređaj za pouzdano i precizno 3D printanje višebojnih i kompliciranih oblika. Filamenti se nalaze na dva nosača te se umeću kroz dvostruki ekstruder u jednu mlaznicu. U njoj ,ovisno o želji korisnika, dolazi do odvojenog ii miješanog ekstrudiranja filamenata. Podržava korištenje “support” materijala topivih u vodi. CR-X sadrži još nekoliko korisnih noviteta.

 

Zašto baš Creality?

Creality je vrlo popularna i renomirana marka u svijetu proizvodnje desktop 3D printera pristupačnih cijenom. Svoj uspjeh zaslužili su konstantnim napredovanjem u razvoju novih verzija desktop 3D printera, uz iznimno ponovljivu kvalitetu proizvoda koji izlaze na tržište. Njihovi modeli 3D printera vrlo su dostupni zbog velike produkcije i potražnje diljem svijeta.

 

Što dolazi u paketu?

 • Creality CR-X 3D printer

 • uzorak filamenta

 • kabel za napajanje

 • USB kabel

 • strugalica

 • komplet alata i rezervnih dijelova

 • uputstva za sastavljanje i korištenje

Napomena: Creality CR-X 3D printer je već na pola sastavljen, a sve što trebate je sastaviti okvir i spojiti nekoliko žica, pri čemu nije potrebno lemljenje. Dakle, u roku 10-15 min. bit će spreman za 3D printanje.

 

Garancija sigurnosti i kvalitete

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.

Naš 3DPrintaj tim svakodnevno ti stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Garancija na ovaj uređaj je u trajanju 12 mjeseci.

U slučaju da ipak nisi zadovoljan kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava.

Specifikacije proizvoda

Radni Volumen

300x300x400 mm (jedan filament)
270x270x400mm(dva filamenta)

Tehnologija 3D ispisa

FFF / FDM (tehnologija taložnog očvršćivanja)

Tijelo pisača

Patentna tehnologija V-Slot kotačića s ležajem

Promjer mlaznice

Zadano 0.4 mm, može se promijeniti u 0.2,0,3 mm

Promjer filamenta

1.75 mm

Brzina 3D ispisa

180 mm/s, normalna brzina : 30-60mm/s

Napajanje

Input:100-240 V 5.9 A 50/60 Hz Output: DC 24 V 21 A

Stvarna snaga

480 W

Preciznost

0.05-0.3 mm (podesivo)

Temperatura ekstrudera

do 260 °C

Grijana podloga

DA, aluminijska ploča 3 mm debljine

LCD zaslon

DA

Materijali

PLA\ABS\WOOD\TPU\PETG\ Karbonsko vlakno\ itd.

Format datoteke za 3D ispis

STL, OBJ, AMF

Metoda 3D ispisa

SD kartica (off-line), USB konekcija na PC (on-line)

Podržani softver

CURA, Repetier-Host, Simplify 3D

Operativni sistem

Linux, Windows, OSX

Veličina 3D printera

550x400x650 mm

Veličina paketa

640x540x340mm

Težina 3D printera

15 kg

Težina paketa

14 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Creality CR-X”

Možda će vam se također svidjeti…