Creality Ender-3 Pro

(2 recenzije korisnika)

1.995kn PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

Creality Ender-3 Pro je pametno unaprijeđena verzija popularnog Creality Ender-3 modela koja ti omogućuje brzo i lagano 3D printanje zahvaljujući svom radnom volumenu dimenzija 220x220x250 mm, odvojivoj magnetskoj radnoj podlozi koja se lagano poravnava i brzo zagrijava te visokoj preciznosti 3D ispisa.

 

 • Stabilniji aluminijski okvir

 • Odstranjiva i brže zagrijavajuća radna podloga

 • Novo MeanWell napajanje

 • Tiši i energetski efikasniji uređaj

 • Lakša kalibracija podloge

 • Veća preciznost prilikom 3D printanja

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 350 kn

Nema na zalihi (dostupno uz prednarudžbu)
Rok isporuke do 10 radnih dana

Opis

Creality Ender-3 Pro model sadrži nekoliko novih i unaprjeđenih komponenti i tehnologija koje ga razlikuju od prethodnika kao što su:

Novi dizajn okvira Y- osi – Creality Ender-3 Pro dolazi sa redizajniram okvirom načinjenim od čvršćeg 40×40 aluminijskog profila za bazu Y- osi. Omogućuje veću stabilnost podloge za 3D printanje koja rezultira znatno boljom kvalitetom 3D printanja.

Poboljšana podloga za 3D printanje – Kompletno nova “C-MAG” magnetska podloga je potpuno odvojiva i fleksibilna. Zahvaljujući teksturiranoj površini podloge, filamenti svih vrsta prijanjaju bolje na podlogu nego korištenjem konvencionalnih adhezijskih metoda kao što su ljepljiva traka, sprej za kosu ili tekuće ljepilo. Nakon što je model završen sa printanjem, odvoji magnetsku podlogu od platforme. Laganim savijanjem podloge odvoji 3D print od podloge.

MeanWell napajanje – MeanWell je svjetski poznata kompanija sa više od 30 godina iskustva u industriji električnog napajanja. Ovo napajanje omogućuje sigurnije i brže zagrijavanje svih nužnih komponenti.

Brže zagrijavanje – Radna ploča od Creality Ender-3 Pro printera kombinirana sa novim i kvalitetnim MeanWell napajanjem može postići maksimalnu temperaturu od 110℃ u samo 5min!

Unaprjeđeno izravnavanje radne ploče – Potpuno novi, ergonomski dizajnirani vijci čine ravnanje radne podloge puno lakšim i preciznijim. Jednostavnije namještanje omogućava ti više vremena za razvijanje vlastitih ideja i 3D printanje.

Tehnologija nove generacije – Unaprjeđena radna ploča sadrži “Resume Print” tehnologiju koja osigurava tvojem Ender-3 Pro printeru nastavak printanja od zadnjeg memoriranog položaja ekstrudera u slučaju iznenadnog gubitka struje. Redizajnirani MK-10 ekstruder značajno umanjuje rizik od začepljenih mlaznica i nejednake ekstruzije filamenta.

 

Zašto birati Creality?

Creality je vrlo popularna i renomirana marka u svijetu proizvodnje desktop 3D printera pristupačnih cijenom. Svoj uspjeh zaslužili su konstantnim napredovanjem u razvoju novih verzija desktop 3D printera, uz iznimno ponovljivu kvalitetu proizvoda koji izlaze na tržište. Njihovi modeli 3D printera vrlo su dostupni zbog velike produkcije i potražnje diljem svijeta.

 

Što dolazi u paketu?

 • Creality Ender 3 Pro

 • uzorak filamenta

 • kabel za napajanje

 • USB čitač kartica

 • strugalica

 • komplet alata i rezervnih dijelova

 • uputstva za sastavljanje i korištenje

Napomena: Creality Ender-3 Pro 3D printer je već na pola sastavljen, a sve što trebaš je sastaviti okvir i spojiti nekoliko žica, pri čemu nije potrebno lemljenje. Dakle, u roku 30-60 min. bit će spreman za 3D printanje.

 

Garancija sigurnosti i kvalitete

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.

Naš 3DPrintaj tim svakodnevno ti stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Garancija na ovaj uređaj je u trajanju 12 mjeseci.

U slučaju da ipak nisi zadovoljan kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava.

Tips & tricks 

Nakon što si izvadio svoj Creality Ender 3 Pro iz pakiranja i složio ga prema uputama pobrini se da ga staviš na čvrstu i stabilnu podlogu kako bi umanjio nepotrebne vibracije.

Kad si 3D printer uključio u struju prvo što je potrebno napraviti je ispravno podesiti udaljenost podloge od mlaznice. Isto možeš napraviti tako što uz pomoć A4 papira izmjeriš udaljenost mlaznice od podloge u svim kutevima podloge i sredini. Udaljenost u različitim točkama možeš podesiti tako što u sva 4 kuta ispod podloge okrećeš rotacijske ručke i mičeš papir ispod mlaznice. Papir mora biti udaljen taman da se može pomicati ispod mlaznice a da se ostvaruje manji otpor.

Kako bi prvi sloj dobro prijanjao uz podlogu pobrini se da je podloga čista bez prašine i masnoća, podlogu možeš čistiti alkoholom (IPA).

Dodatno za vrijeme pokretanja 3D printa i pregleda izgleda prvog sloja možeš fino podešavati udaljenost mlaznice od podloge, kroz opciju ‘babystepping’.

 

Specifikacije proizvoda

Težina 8900 g
Radni Volumen

220x220x250 mm

Tehnologija 3D ispisa

FFF / FDM (tehnologija taložnog očvršćivanja)

Tijelo pisača

Patentna tehnologija V-Slot kotačića s ležajem

Promjer mlaznice

Zadano 0.4 mm , moguće 0,2, 0,3 mm

Promjer filamenta

1.75 mm

Brzina 3D ispisa

maksimalna brzina : 180 mm/s

Napajanje

AC100-120V/6.8A 200-240V/3.4A 50-60Hz
DC 24A 270W
EU Power Plug

Preciznost 3D ispisa

±0.1 mm

Temperatura ekstrudera

do 255 °C

Grijana podloga

DA, aluminijska ploča 3 mm debljine

LCD zaslon

DA

Materijali

PLA, ABS, PETG, TPU itd.

Format datoteke za 3D ispis

STL, OBJ, G-Code, AMF

Metoda 3D ispisa

SD kartica (off-line), USB konekcija na PC (on-line)

Podržani softver

Cura, Repetier-Host, Simplify3D

Operativni sistem

Linux, Windows, OSX

Veličina 3D printera

440x440x465 mm

Težina 3D printera

8.9kg

2 recenzije za Creality Ender-3 Pro

 1. MarioLjubicic

  Kupljen prije dva mjeseca. Jako zadovoljan! Preporučam da magnetnu podlogu koja dođe sa printerom zamjenite staklenom sa 3DPrintaj web shopa i imate najbolju kombinaciju. Uz dobru kalibraciju, stvarno pouzdan printer!

 2. Klara Makek

  Kupila sam prije 4 mj. Najbolja odluka ikad!!

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se također svidjeti…

 • Posebna ponuda!
  Original Prusa i3 MK3S+

  Original Prusa i3 MK3S+

  8.795kn PDV uključen
  Cijena za jednokratno plaćanje