Creality Ender 5

2.995kn PDV uključen
za sve načine plaćanja

Ender 5 najveći je pripadnik glasovite Creality Ender serije desktop 3D printera. S Enderom 5 možeš raditi čak 50 mm više 3D printeve (po Z osi) od manjeg Endera 3.

 

 • 3D print veličine do 200 x 220 x 300 mm

 • Funkcija nastavka 3D printanja nakon prekida napajanja

 • Brzo zagrijavanje platforme

 • Velika preciznost 3D printanja

 • Jednostavno sastavljanje (cca 30 min)

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 250 kn

Nema na zalihi (dostupno uz prednarudžbu)
Rok isporuke do 10 radnih dana

SKU: 3D-CRE-END5 Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

 

Kupnjom 3D printera Creality Ender 5 dobivaš:

Stabilniji 3D ispis: CoreXY sustav upravljanja remenskim prijenosom

Ugrađeno napajanje matične ploče: žice su koncentrirane u unutarnjoj kontroli uređaja prema dizajnu strujnog kruga, specifikacijama uređaja i rasipanju topline

Jednostavan i funkcionalan dizajn 3D printera: omogućuje ti jednostavno i brzo sastavljanje te veće mogućnosti prilikom 3D ispisa

Funkciju nastavka 3D ispisa: automatsko spremanje zapisa 3D ispisa nakon isključivanja struje, nastavak 3D printa nakon uključivanja te veća stopa uspjeha 3D printanja modela

Detektor filamenta: kad se filament istroši, odspoji ili se pojave neki drugi nenormalni uvjeti, 3D print će se automatski zaustaviti i pokrenuti ponovo kad ga umetneš

Jednostavnu metodu izravnavanja radne površine: velika matica za okretanje ruku je ergonomsko dizajnirana, a brzina izravnavanja je velika, što ti pomaže da se riješiš problema koji je dugotrajan i zahtjevan.

Industrijsku strujnu ploču: sigurnosna inspekcija visokog opterećenja, stabilne performanse, kontinuirani rad 200 sati bez pritiska

Creality Ender 5 je pravi 3D printer za tebe, ako si upoznat s mogućnostima i kvalitetom Creality Endera te tražiš veće mogućnosti i gabarite 3D ispisa. S Enderom 5 moći ćeš na jednostavniji i sigurniji način 3D printati više 3D printeve u vrhunskoj kvaliteti.

 

Zašto birati Creality?

Creality je vrlo popularna i renomirana marka u svijetu proizvodnje desktop 3D printera pristupačnih cijenom. Svoj uspjeh zaslužili su konstantnim napredovanjem u razvoju novih verzija desktop 3D printera, uz iznimno ponovljivu kvalitetu proizvoda koji izlaze na tržište. Njihovi modeli 3D printera vrlo su dostupni zbog velike produkcije i potražnje diljem svijeta.

 

Što dobivaš u paketu?

 • Creality Ender 5

 • filament uzorak

 • kabel za napajanje

 • USB čitač kartica

 • strugalica

 • komplet alata

 • uputstva

Creality Ender 5 dolazi u paketu dimenzija 610 X 570 X 345 mm i težine 14.2 kg.

Napomena: Creality Ender 5 3D printer je već na pola sastavljen, a sve što trebaš je sastaviti okvir i spojiti nekoliko žica, pri čemu nije potrebno lemljenje. Dakle, u roku 30 min. bit će spreman za 3D printanje.

 

Garancija sigurnosti i kvalitete

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.

Naš 3DPrintaj tim svakodnevno ti stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Garancija na ovaj uređaj je u trajanju 12 mjeseci.

U slučaju da ipak nisi zadovoljan kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava.

Tips & tricks

Nakon što si izvadio svoj Creality Ender 5 iz pakiranja i složio ga prema uputama pobrini se da ga staviš na čvrstu i stabilnu podlogu kako bi umanjio nepotrebne vibracije.

Kad si 3D printer uključio u struju prvo što je potrebno napraviti je ispravno podesiti udaljenost podloge od mlaznice. Isto možeš napraviti tako što uz pomoć A4 papira izmjeriš udaljenost mlaznice od podloge u svim kutevima podloge i sredini. Udaljenost u različitim točkama možeš podesiti tako što u sva 4 kuta ispod podloge okrećeš rotacijske ručke i mičeš papir ispod mlaznice. Papir mora biti udaljen taman da se može pomicati ispod mlaznice a da se ostvaruje manji otpor.

Kako bi prvi sloj dobro prijanjao uz podlogu pobrini se da je podloga čista bez prašine i masnoća, podlogu možeš čistiti alkoholom (IPA).

Dodatno za vrijeme pokretanja 3D printa i pregleda izgleda prvog sloja možeš fino podešavati udaljenost mlaznice od podloge, kroz opciju ‘babystepping’.

Specifikacije proizvoda

Radni Volumen

220X220X300mm

Tehnologija 3D ispisa

FFF / FDM (tehnologija taložnog očvršćivanja)

Promjer mlaznice

Zadano 0.4 mm, moguće 0.2 mm – 0.3 mm

Promjer filamenta

1.75 mm

Napajanje

350w

Preciznost 3D ispisa

±0.1 mm

Temperatura ekstrudera

≤ 260 ℃

Grijana podloga

DA, ≤ 125 ℃

LCD zaslon

DA

Materijali

PLA, ABS, PETG, TPU itd.

Format datoteke za 3D ispis

STL, OBJ, G-Code, AMF

Metoda 3D ispisa

SD kartica (off-line), USB konekcija na PC (on-line)

Podržani softver

Cura, Repetier-Host, Simplify3D

Operativni sistem

Linux, Windows, OSX

Veličina 3D printera

552X485X510 mm

Težina 3D printera

11.8kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Creality Ender 5”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se također svidjeti…

 • Akcija
  Creality Ender-3 3D printer

  Creality Ender-3

  1.755kn PDV uključen
  za sve načine plaćanja