Dostupno odmah!

Creality Ender magnetska radna podloga

130kn PDV uključen

Creality Ender 3 pro magnetska radna podloga (build plate) je 235x235mm veličine. Originalna zamjenska podloga tvojem Ender 3 pro, Ender 5 ili Creality CR 20 pro 3D printeru ako se prethodna podloga istrošila. Vrlo jednostavna za korištenje.

 

  • Jednostavna montaža
  • Originalna magnetska radna podloga
  • Ender 3 pro, Ender 5, Creality CR 20 pro
  • Dimenzije 235×235 mm
  • SAMO za PLA filamente

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 250 kn

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

Creality Ender 3 pro magnetska radna podloga (build plate) je originalna zamjenska podloga tvojem Ender 3 pro, Ender 5 ili Creality CR 20 pro 3D printeru.

Što je u paketu?

  • 1x Creality Ender 3 pro magnetska radna podloga 235 x 235 mm
  • 1x donja stranica za radnu platformu kako bi se magnetska podloga bolje “zalijepila”

Upute za montažu

Prije upotrebe trebaš polako odlijepiti staru podlogu sa svog 3D printera i očistiti ostatke lijepila s metalne ploče. Zalijepiti donju magnetsku stranicu na radnu platformu kako bi na nju mogla doći podloga. Pažljivo i ravnomjerno lijepiti kako ne bi ostali zračni mjehurići između, zatim na nju možeš montirati Creality Ender 3 pro radnu podlogu i krenuti 3D printati. 

Garancija kvalitete

Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje Creality navodi, mi u 3DPrintaj labu se brinemo da se ti navodi provjere. Svi materijali i dodatna oprema koje možete pronaći u našem web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera u našem labu. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ako nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije.