Fillamentum PLA Extrafill Basic

182kn PDV uključen

 

Fillamentum PLA Extrafill je proizveden od Nature Works PLA polimera sa najboljim i najatraktivnijim bojama i funkcionalnim aditivima za postizanje vrhunskih rezultata 3D ispisa. Filament dolazi u pakiranju od 750g.

Očisti

Opis

Fillamentum PLA Extrafill  je proizveden od Nature Works PLA polimera sa najboljim i najatraktivnijim bojama i funkcionalnim aditivima za postizanje vrhunskih rezultata 3D ispisa.

Fillamentum PLA Extrafill filament

Fillamentum PLA Extrafill  je materijal namijenjen za FFF (odnosno FDM) tehnologiju 3D printanja. Prednost ovog materijala je u tome što se može lako koristiti sa svim 3D printerima. S Fillamentum materijalima moguće je ostvariti visoku kvalitetu 3D ispisa čak i kod 3D printanja zahtjevnih detalja. Prednost Fillamentum materijala je i što ima dobra svojstva prijanjanja između slojeva 3D printanog objekta. PLA filament je izrađen od prirodnih materijala, te se može lako razgraditi metodama kompostiranja.

Fillamentum jamči visoku preciznost dimenzija filamenta u toleranciji od +/- 0,05 mm, što se strogo kontrolira tijekom proizvodnje. Filamenti prijavljeni pod zaštitnim znakom Fillamentum se proizvode u širokom rasponu boja u skladu s kartama boja RAL i Pantone, te u vlastitim jedinstvenim rasponima boja.

Kako 3D printati s Fillamentum Extrafill PLA  filamentom?

U 3DPrintaj labu radimo svakodnevno s raznim 3D printerima na kojima testiramo filamente. Za Fillamentum filament možemo reći kako konstantno i pouzdano daje dobre rezultate. Niže možeš pronaći preporučene vrijednosti za rad s odabranim materijalom.

Temperatura mlaznice190 – 210°C
Temperatura grijane radne podloge 20 – 60°C

Kako bi postigli optimalne uvjete prilikom 3D printanja savjetujemo vam da svoj 3D printer držite u prostoriji u kojoj nema propuha ili temperaturnih fluktuacija. To ne smije biti soba u kojoj ljudi spavaju.
Dok 3D printer nije korišten, važno je da svoj Fillamentum Extrafill PLA filament držite u vrećici čvrsto zatvoren i spremljen na hladno, mračno i suho mjesto.

3DPrintaj i Fillamentum

Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje Fillamentum navodi, mi u 3DPrintaj labu se brinemo da se ti navodi provjere. Svi materijali koje možete pronaći u našem web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera u našem labu. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije. 

 

Dodatne informacije

TežinaN/A
Promjer

1,75 mm, 2,85 mm

Temperatura ispisa

190°C – 210°C

Gustoća

1,24 g/cm3

Tolerancija promjera

+/- 0,05mm

Temperatura staklišta

55 °C

TDS (technical data sheet)

https://www.dropbox.com/sh/cl22n6ohtiy47ci/AAAgIEJnjimkMBmFE6SzB9pRa?dl=0&preview=Technical+Data+Sheet_PLA+Extrafill_03012019.pdf

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Fillamentum PLA Extrafill Basic”

Možda će vam se također svidjeti…