Novo

Staklena radna podloga za BCN3D Sigmax

515kn PDV uključen

Staklena radna podloga za BCN3D Sigmax je originalna zamjena za standardnu podlogu za ispis na tvojem BCN3D Sigmax 3D printeru. Podloga je napravljena od borosilikatnog stakla poznatog po tome što ima vrlo nizak koeficijent toplinskog širenja, što ga čini otpornijim na toplinske promjene, više nego bilo koje drugo uobičajeno staklo.

 • Jednostavna montaža
 • Originalna zamjenska radna podloga
 • Za Sigmax verziju 3D printera

 

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 250 kn

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

 

Staklena radna podloga za BCN3D Sigmax je originalna zamjena za standardnu podlogu za ispis na tvojem BCN3D Sigmax 3D printeru.

 

Što je u paketu?

 

 • 1x Staklena radna podloga za BCN3D Sigmax

 

Upute za montažu

Izmjenjiva radna podloga za BCN3D Sigmax 3D printere ima magnete zbog kojih je ova podloga jednostavna za instaliranje i poravnanje. Potrebno je spustiti staklenu radnu podlogu za printanje na aluminijsku podlogu, malo podesiti i pustiti magnete da se poravnaju i zaključaju na pripadajuće mjesto.

Garancija kvalitete

Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje BCN3D navodi, mi u 3DPrintaj labu se brinemo da se ti navodi provjere. Svi materijali i dodatna oprema koje možeš pronaći na 3DPrintaj web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera u našem labu. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ako nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Staklena radna podloga za BCN3D Sigmax”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se također svidjeti…

 • Akcija
  3D4Makers Facilan C8 filament

  3D4Makers Facilan C8

  312kn PDV uključen