Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2

3.697kn PDV uključen

Ovo je nova i poboljšana verzija jednog od najpopularnijih 3D printera ikad, Wanhao Duplicator i3 Plus. Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2. je “plug&play” FFF 3D printer pristupačne cijene. On vam pruža jedinstveno korisničko iskustvo sa jednostavnim načinom sastavljanja i dobrim rezultatima 3D printanja. Uz to, ova verzija 3D printera posjeduje senzor za automatsko niveliranje.

Nema na zalihi (dostupno uz prednarudžbu)

Opis

Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 – “plug & play” 3D printer

Ovo je nova i poboljšana verzija jednog od najpopularnijih 3D printera ikad, Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2. To je plug&play FFF 3D printer pristupačne cijene. On vam pruža jedinstveno korisničko iskustvo sa jednostavnim načinom sastavljanja i dobrim rezultatima 3D printanja. Uz to, ova verzija 3D printera posjeduje senzor za automatsko niveliranje.

Novi sistem automatskog niveliranja
Više ne morate brinuti o niveliranju radne podloge. Wanhao Duplicator i3 Mark 2 vam pomaže mjereći distancu između radne podloge i mlaznice 3D printera.

Nastavljanje 3D ispisa
Ako iz nekog razloga nestane struje to znači da će i vaš 3D printer ostati bez napajanja. Tada će se Wanhao Duplicator i3 Mark 2 pauzirati te će nastaviti s 3D ispisom kada se vrati struja. To znači da više ne morate brinuti o propalim 3D printevima radi nestanka struje.

Izmjenjiva površina za 3D ispis
Nova, poboljšana, podloga za 3D printanje je pričvršćena za Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 pomoću magnetske površine. Na taj način jednostavno možete skinuti cijelu podlogu i lagano je saviti kako bi se 3D printani dijelovi od nje odvojili.

Poboljšano iskustvo i jednostavnost korištenja

Poboljšano iskustvo i jednostavnost korištenja
Sve je prikazano na velikom zaslonu osjetljivom na dodir. Čak i ako prije niste upotrebljavali 3D printer, upute će vam uvelike olakšati rukovanje Wanhao i3 Plus Mark 2 3D printerom. Ovaj 3D printer opremljen je najnovijom verzijom poznatog MK10 “hot-enda”. To otvara nove mogućnosti za vas kao korisnika budući da više niste ograničeni na materijale koji se 3D printaju na nižim temperaturama. “Hot-end” je sada u mogućnosti doseći temperature do 300°C.

Kompatibilan sa Simplify3D softverom
“Slicer” (softver za rezanje 3D modela) Simplify3D je jedan od najpopularnijih alata danas na tržištu. Simplify3D daje vam slobodu da upravljate svojim 3D printerom po želji.
MK2 ima veliki zaslon za nesmetani rad, a sva elektronika integrirana je u glavnu kutiju, za razliku od mnogih drugih 3D printera u ovom segmentu, koji imaju zasebnu upravljačku kutiju. Ovako integrirana elektronika štedi puno prostora. Radni volumen veličine 200x200x180 mm više je nego dovoljan za većinu korisnika. Okvir je izrađen od metala koji čini vrlo stabilnu platformu.

Wanhao i3 Plus MK2 je jedan od najpristupačnijih 3D printera na tržištu danas. Vrlo je teško pobijediti ga kada je u pitanju omjer cijene i performansi.

Što je uključeno u paketu sa Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 3D printerom?

Što je uključeno?

  • Wanhao Duplicator i3 Plus MK2 3D printer
  • MK10 extruder
  • Imbus ključ i spojni vijci
  • 1x SD kartica
  • 1x Wanhao magnetska podloga
  • 10 metara PLA filamenta
  • 1x kabel napajanja
  • 1x USB A to B kabel
  • 1x držač filamenta

Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2  i 3DPrintaj

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije. 

 

 

Dodatne informacije

Tehnologija 3D ispisa

tehnologija taložnog očvršćivanja (FFF/FDM)

Ekstruder

Jedan ekstruder

Radni volumen

200x200x180 mm

Rezolucija 3D ispisa

0,10 – 0,40mm (standardna mlaznica 0,4mm)

Preciznost položaja

0,012 mm

LCD zaslon

DA – 3.25" touchscreen

Radna temperatura mlaznice

180-240 °C (mogućnost "all metal" hotenda sa mogućnošću temperature do 300 °C)

Temperatura podloge

40-60°C

Podržani materijali

PLA, ABS, HIPS, PETG i slični

Promjer filamenta

1.75 mm (± 0,05 mm)

Priključci

USB i SD kartica

Zamjenjiva podloga

Da – magnetska ploča

Uključeni software

Cura (a kompatibilan je i sa Simplify3D)

Format datoteke

STL, OBJ, AMF

Promjer mlaznice

0,4mm (Standard)

Podržani operativni sistem

Windows, Mac, Linux

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2”

Možda će vam se također svidjeti…