Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2

3.728kn PDV uključen

Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 je “plug&play” FFF 3D printer pristupačne cijene. On ti pruža jedinstveno korisničko iskustvo sa jednostavnim načinom sastavljanja te dobrim rezultatima 3D printanja. Uz to, ova verzija 3D printera posjeduje i senzor za automatsko niveliranje. Njegov radni volumen je 200x200x180 mm.

 

 • automatsko niveliranje radne podloge

 • nastavljanje 3D ispisa u slučaju nestanka struje

 • odvojiva magnetska podloga

 • jednostavnost korištenja

✔ Besplatna dostava za Zagreb iznad 250 kn
✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 1000 kn

Nema na zalihi (dostupno uz prednarudžbu)
Rok isporuke do 20 radnih dana

Opis

 

Kupnjom Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 3D printera dobivaš:

Novi sistem automatskog niveliranja

Više ne moraš brinuti o niveliranju radne podloge. Wanhao Duplicator i3 Mark 2 ti pomaže mjereći distancu između radne podloge i mlaznice 3D printera.

Nastavljanje 3D ispisa

Ako iz nekog razloga nestane struje to znači da će i tvoj 3D printer ostati bez napajanja. Tada će se Wanhao Duplicator i3 Mark 2 pauzirati te će nastaviti s 3D ispisom kada se vrati struja. To znači da više ne moraš brinuti o propalim 3D printevima radi nestanka struje.

Izmjenjivu površinu za 3D ispis

Nova, poboljšana, podloga za 3D printanje je pričvršćena za Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 pomoću magnetske površine. Na taj način jednostavno možeš skinuti cijelu podlogu i lagano je saviti kako bi se 3D printani dijelovi od nje odvojili.

Poboljšano iskustvo i jednostavnost korištenja

Sve je prikazano na velikom zaslonu osjetljivom na dodir. Čak i ako prije nisi upotrebljavao 3D printer, upute će ti uvelike olakšati rukovanje Wanhao i3 Plus Mark 2 3D printerom. Ovaj 3D printer opremljen je najnovijom verzijom poznatog MK10 “hot-enda”. To otvara nove mogućnosti korisniku budući da više nisi ograničen na materijale koji se 3D printaju na nižim temperaturama. “Hot-end” je sada u mogućnosti doseći temperature do 300°C.

Kompatibilan sa Simplify3D softwareom

Slicer” (softver za rezanje 3D modela) Simplify3D jedan je od najpopularnijih alata danas na tržištu. Simplify3D daje ti slobodu da upravljaš svojim 3D printerom po želji. MK2 ima veliki zaslon za nesmetani rad, a sva elektronika integrirana je u glavnu kutiju, za razliku od mnogih drugih 3D printera u ovom segmentu, koji imaju zasebnu upravljačku kutiju. Ovako integrirana elektronika štedi puno prostora. Radni volumen veličine 200x200x180 mm više je nego dovoljan za većinu korisnika. Okvir je izrađen od metala koji čini vrlo stabilnu platformu.

Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 jedan je od najpristupačnijih 3D printera na tržištu danas. Ima dobar omjer cijene i performansi. On je novija i poboljšana verzija jednog od najpopularnijih desktop 3D printera. Njegov robustan dizajn, jednostavno niveliranje radne podloge te mogućnost nastavka 3D ispisa u slučaju nestanka struje čine ga vrlo jednostavnim i pouzdanim za korištenje.

 

Zašto odabrati Wanhao?

Wanhao je popularni kineski proizvođač desktop 3D printera koji je već niz godina na tržištu te imaju vrlo jak “community” svojih kupaca.

 

Što je uključeno?

 • Wanhao Duplicator i3 Plus MK2 3D printer

 • MK10 extruder

 • Imbus ključ i spojni vijci

 • 1x SD kartica

 • 1x Wanhao magnetska podloga

 • 10 metara PLA filamenta

 • 1x kabel napajanja

 • 1x USB A to B kabel

 • 1x držač filamenta

Napomena: ovaj 3D printer dolazi gotovo u potpunosti sastavljen, a sve što trebate je sastaviti okvir i spojiti nekoliko žica, pri čemu nije potrebno lemljenje. Dakle, u roku 10-15 minuta bit će spreman za 3D printanje.

 

Garancija sigurnosti i kvalitete

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.

Naš 3DPrintaj tim svakodnevno ti stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Garancija na ovaj uređaj je u trajanju 12 mjeseci.

U slučaju da ipak nisi zadovoljan kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava.

Specifikacije proizvoda

Tehnologija 3D ispisa

tehnologija taložnog očvršćivanja (FFF/FDM)

Ekstruder

Jedan ekstruder

Radni volumen

200x200x180 mm

Rezolucija 3D ispisa

0,10 – 0,40mm (standardna mlaznica 0,4mm)

Preciznost položaja

0,012 mm

LCD zaslon

DA – 3.25" touchscreen

Radna temperatura mlaznice

180-240 °C (mogućnost "all metal" hotenda sa mogućnošću temperature do 300 °C)

Temperatura podloge

40-60°C

Podržani materijali

PLA, ABS, HIPS, PETG i slični

Promjer filamenta

1.75 mm (± 0,05 mm)

Priključci

USB i SD kartica

Zamjenjiva podloga

Da – magnetska ploča

Uključeni software

Cura (a kompatibilan je i sa Simplify3D)

Format datoteke

STL, OBJ, AMF

Promjer mlaznice

0,4mm (Standard)

Podržani operativni sistem

Windows, Mac, Linux

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2”

Možda će vam se također svidjeti…