3D4Makers ABS Kevlar

64,38 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

3D4Makers ABS Kevlar zahvaljujući kombinaciji aramidnih vlakana i ABS-a osigurava dimenzionalnu stabilnost te sprječava uvijanje 3D printanog komada. 3D printani komadi su lakši od običnog ABS-a. Dolazi u pakiranju od 500 grama.

 

 • aramidna vlakna (dimenzionalna stabilnost)
 • printani komad lakši od klasičnog ABS –a
 • glatka površina

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

SKU: F-ABSK-3D4-050 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

 

3D4Makers ABS Kevlar je dizajniran za 3D ispis preciznom formulacijom dodavanja aramidnih vlakana u ABS materijal. Aramidna vlakna osiguravaju dimenzionalnu stabilnost, sprječavajući uvijanje 3D printanog komada i čine ga lakšim od običnog ABS-a. Gustoća 3D4Makers ABS Kevlar filamenta je 1,037 g/cm³ u usporedbi s običnim 3D4Makers ABS filamentom čija gustoća je 1,05 g/cm3.

 

Kako 3D printati s 3D4Makers ABS Kevlar filamentom?

U 3DPrintaj labu radimo svakodnevno s raznim 3D printerima na kojima testiramo filamente. Za 3D4Makers ABS Kevlar filament možemo reći kako konstantno i pouzdano daje dobre rezultate, a niže možeš pronaći preporučene vrijednosti za rad s odabranim materijalom.

 

Preporučena temperatura za 3D ispis:

260°C (250-270 °C)

Preporučena brzina za 3D ispis:

50 mm/s

Preporučena temperatura grijane radne podloge:

100 °C

*3D printeri imaju dosta različitih izvedbi ‘hot-enda’ tako da ne postoji jedinstveni savjet za odabir temperature. Navedene temperature vrlo su dobra početna točka kako bi pronašao idealnu temperaturu za svoj 3D printer.

 

Napomena

Kako bi postigao optimalne uvjete prilikom 3D printanja savjetujemo ti da svoj 3D printer držiš u prostoriji u kojoj nema propuha ili temperaturnih fluktuacija. To ne smije biti soba u kojoj ljudi spavaju. Dok 3D printer nije korišten, važno je da svoj ABS Kevlar filament držiš u vrećici čvrsto zatvoren i spremljen na hladno, mračno i suho mjesto.

 

Zašto odabrati 3D4Makers filament?

Tvrtka 3D4Makers je nizozemski proizvođač vrhunskog filamenata raznih vrsta rađenih prema najvišim industrijskim standardima. Tvrtka je posvećena stalnom razvoju i inoviranju posebno na području industrijske proizvodnje. Mi smo distributeri ovog filamenta na području Hrvatske te ga često koristimo i za potrebe vlastite proizvodnje.

 

Garancija sigurnosti i kvalitete

Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje 3D4Makers navodi, mi u 3DPrintaj labu se pobrinemo da se ti navodi i provjere. Svi materijali koje možete pronaći u našem webshopu stalno su testirani na nekoliko različitih 3D printera. 

3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na info@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije. 

Ponosan si na 3D print koji si napravio filamentom kupljenim na našem webshopu? Ostavi nam recenziju ili pošalji fotku kojom ćemo te rado pohvaliti na našim 3DPrintaj kanalima! Tvoj 3DPrintaj tim.

Specifikacije proizvoda

Težina500 g
Promjer

1,75 mm, 2,85 mm

Temperatura ispisa

260°C (250-270 °C)

Gustoća

1.037 g/cm³

MSDS (Material Safety Data Sheet)

http://www.3dprintaj.com/wp-content/uploads/2021/12/MSDS_ABS_Kevlar.pdf

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “3D4Makers ABS Kevlar”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…

 • Dostupno!
  BCN3D Epsilon W50

  BCN3D Epsilon W50

  9.395 PDV uključen
  Cijena za jednokratno plaćanje