Novo!

3D4Makers Luvocom® 3F PAHT 9825

92,24 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

3D4Makers Luvocom 3F PAHT 9825 je posebna vrsta inženjerskog polimera kreirana za 3D ispis kojim bi se zadovoljili zahtjevi čvrstoće usporedno s injekcijskim prešanjem i s fokusom na serijsku proizvodnju krajnjih dijelova i proizvoda. Karakterizira ga poboljšana mogućnost 3D printanja, dobro prijanjanje između slojeva i mogućnost 3D ispisa bez zagrijane radne komore. Dolazi u pakiranju od 750 grama.

 • jednostavan za 3D ispis
 • dobro prijanjanje između slojeva
 • izvrsna vlačna i udarna čvrstoća
 • za industrijsku primjenu

 

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

SKU: F-LPAHT-3D4 Kategorije: , ,

Opis

 

3D4Makers Luvocom® 3F PAHT 9825 je visokotemperaturni poliamid. Upija vlagu oko 4 puta dulje do postizanja točke zasićenja u usporedbi s nemodificiranim PA6 materijalima, također njegova točka zasićenja je 5 puta niža od konvencionalnih PA6 materijala.

Ova posebna vrsta inženjerskog polimera je kreirana za industrijski 3D ispis kako bi zadovoljila zahtjeve čvrstoće usporedne sa injekcijskim prešanjem i s fokusom na serijsku proizvodnju krajnjih dijelova. Filament se može koristiti na konvencionalnim FFF / FDM sustavima 3D printanja. Karakterizira ga poboljšana mogućnost 3D printanja, izvrsno povezivanje slojeva i 3D ispis bez zagrijane radne komore.

 

Kako 3D printati s  3D4Makers Luvocom 3F PAHT 9825 filamentom?

U 3DPrintaj labu radimo svakodnevno s raznim 3D printerima na kojima testiramo filamente. Za 3D4Makers Luvocom 3F PAHT 9825 filament možemo reći kako konstantno i pouzdano daje dobre rezultate, a niže možeš pronaći preporučene vrijednosti za rad s odabranim materijalom.

 

Preporučena temperatura za 3D ispis:

260 – 285°C  

Preporučena brzina za 3D ispis:

40 – 60 mm/s

Preporučena temperatura grijane radne podloge:

60 – 80 °C (staklena ili PEI radna podloga)

*3D printeri imaju dosta različitih izvedbi ‘hot-enda’ tako da ne postoji jedinstveni savjet za odabir temperature. Navedene temperature vrlo su dobra početna točka kako bi pronašao idealnu temperaturu za svoj 3D printer.

Svu dodatnu opremu možeš potražiti ovdje.

 

Napomena

TIP! Preporučuje se korištenje Magigoo PA adheziva na staklenoj ili PEI radnoj podlozi.

TIP! Prije korištenja stavi filament na sušenje na temperaturi 100°C od 4 do 6 sati ili na 80°C, 12 sati

 

Kako bi postigao optimalne uvjete prilikom 3D printanja savjetujemo ti da svoj 3D printer držiš u prostoriji u kojoj nema propuha ili temperaturnih fluktuacija. To ne smije biti soba u kojoj ljudi spavaju. Dok 3D printer nije korišten, važno je da svoj filament držiš u vrećici čvrsto zatvoren i spremljen na hladno, mračno i suho mjesto.

 

Zašto odabrati 3D4Makers filament?

Tvrtka 3D4Makers je nizozemski proizvođač vrhunskog filamenata raznih vrsta rađenih prema najvišim industrijskim standardima. Tvrtka je posvećena stalnom razvoju i inoviranju posebno na području industrijske proizvodnje. Mi smo distributeri ovog filamenta na području Hrvatske te ga često koristimo i za potrebe vlastite proizvodnje.

 

Garancija sigurnosti i kvalitete

Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje 3D4Makers navodi, mi u 3DPrintaj labu se pobrinemo da se ti navodi i provjere. Svi materijali koje možete pronaći u našem webshopu stalno su testirani na nekoliko različitih 3D printera. 

3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na info@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije. 

Ponosan si na 3D print koji si napravio filamentom kupljenim na našem webshopu? Ostavi nam recenziju ili pošalji fotku kojom ćemo te rado pohvaliti na našim 3DPrintaj kanalima! Tvoj 3DPrintaj tim.

Specifikacije proizvoda

Težina750 g
Promjer

1,75 mm, 2,85 mm

Temperatura ispisa

260 – 285°C

Gustoća

1.20 g/cm³

TDS (Technical Data Sheet)

http://www.3dprintaj.com/wp-content/uploads/2022/12/TDS_Luvocom_3F_PAHT-9825-nt.pdf

MSDS (Material Safety Data Sheet)

http://www.3dprintaj.com/wp-content/uploads/2022/12/MSDS_LUVOCOM_3F_PAHT_9825_NT_3D4Makers.pdf

Printing Guideline

http://www.3dprintaj.com/wp-content/uploads/2022/12/Printing_Guidelines_LUVOCOM_3F_PAHT_9825_NT-1.pdf

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “3D4Makers Luvocom® 3F PAHT 9825”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…

 • 3D4Makers Facilan HT

  3D4Makers Facilan HT

  47,11 PDV uključen
  Cijena za jednokratno plaćanje