Dostupno odmah!

Anycubic FEP film za SLA/DLP 3D printere

20,70 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

Posjeduješ li SLA ili DLP 3D printer onda sigurno znaš da je dobro imati rezervne FEP folije pri ruci. Originalne Anycubic FEP folije odlična su podloga za posudu tvog resin 3D printera, visoko su temperaturno otporne i jednostavne za mijenjati. U pakiranju dolazi folija dimenzije 200 x 140 mm.

 

  • originalna FEP folija
  • vrlo jednostavna za mijenjati
  • visoko temperaturno otporna (do 204 C)
  • UV stabilna
  • za Photon Mono SE, Photon, Photon S

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Dostupno uz prednarudžbu
Isporuka kroz 5 do 10 radnih dana

Opis

Originalne Anycubic photon FEP folije idealna su zamjena za folije koje dolaze s Anycubic 3D printerom. Imaju visoku temperaturnu otpornost (do 204°C), odličnu kemijsku stabilnost, ne ljepljivu površinu te su UV stabilne. 

Napomena! Svaka FEP folija je potrošni dio te bi trebala biti zamijenjena u slučaju deformacije ili oštećenja prilikom 3D printanja. 

Što dolazi u pakiranju?

U pakiranju dolazi folija standardnih dimenzija 200 x 140 mm.

Upute za montažu

Odvij 8 vijaka kako bi mogao skinuti metalne prstenove sa posude za smolu. Zatim odvij 24 vijka kako bi odvojio metalne prstenove te zamijenio FEP foliju. Položi novu FEP foliju između metalnih prstenova te ponovno zašerafi 24 vijka koji drže foliju. Instaliraj metalne vijke nazad na posudu za smolu te provjeri da je FEP film čist te dobro pričvršćen. Posuda tvog resin 3D printera spremna je za nove 3D print izazove. 

Garancija kvalitete

Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje Creality navodi, mi u 3DPrintaj labu se brinemo da se ti navodi provjere. Svi materijali i dodatna oprema koje možete pronaći u našem web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera u našem labu. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ako nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije.