Novo!

Bambu Lab AMS

415 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

Bambu Lab AMS (Automatic Material System) je multi material/color dodatak za Bambu Lab 3D printere. Kompatibilan sa Bambu Lab P1 i X1 serijom 3D printera. Dimenzije uređaja su 368 x 283 x 224 mm.

 • višebojni 3D ispis sa različitim materijalima
 • sustav za sušenje filamenata
 • senzor protoka i prisutnosti filamenta
 • AMS Filament Backup

 

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Dostupno uz prednarudžbu
Isporuka kroz 5 do 10 radnih dana

Opis

Kupnjom Bambu Lab AMS uređaja dobivaš:

 

3D ispis u različitim bojama sa različitim materijalima

Uz Bambu Lab AMS printer uživaj u bojama i 3D ispisu s različitim materijalima. Kompatibilan sa PLA, ABS, ASA, PETG, PC materijalima.

 

Uklanjanje potpornog materijala (supporta) bez problema

S AMS-om, Bambu Lab 3D printeri mogu koristiti potporni filament koji se odvaja ili otapa i bez problema dobiti željeni izgled printanog komada. 

 

Filament Backup

3D printanje nikada ne prestaje zahvaljujući automatskoj izmjeni role filamenta. S AMS sustavom više nećeš brinuti o tome hoće li 3D printer ostati bez filamenta tijekom odsutnosti, osiguravajući besprijekoran i neprekinut proces 3D ispisa.

 

Napredni pametni sustav

Ovaj sustav sadržava 32-bitnim MCU, senzorske nizovima i pametne algoritme. Stručno upravlja radom filamenata, zajedno s učinkovitim otkrivanjem grešaka i oporavkom.

Za detaljnije informacije pogledajte AMS feeding system.

 

Sustav za sušenje filamenata

AMS ima hermetičku brtvu i uz pomoć materijala za sušenje upija vlagu kako bi vlagu držao dalje od filamenta. Senzor vlažnosti također detektira vlažnost unutar AMS-a i daje informacije korisniku kada je vlažnost veća ili treba zamijeniti sredstvo za sušenje. Za najbolju kvalitetu ispisa potrebno je imati suhi filament.

 

Automatsko prepoznavanje filamenata

Bambu Lab filamenti koriste RFID kod koji AMS automatski prepoznaje i odabire najbolje postavke za vaš materijal. RFID oznaka se automatski sinkronizira s Bambu Studiom. Filamenti drugih proizvođača moraju se ručno konfigurirati u Bambu Studiju ili na 3D printeru. 

 

Mogućnost korištenja do 16 različitih boja

Svaki AMS sustav ima integrirana 4 mjesta za filamente. Maksimalno 4 AMS-a mogu biti istodobno instalirana i podržavaju korištenje do 16 boja. Kako bi se to omogućilo, potrebno je povezati 4 AMS-a putem AMS Hub-a.

 

 

Je li AMS kompatibilan sa svim Bambu Lab 3D printere?

Kompatibilan je s većinom Bambu Lab 3D printera, osim sa Bambu Lab A1 serijom koja ima svoj AMS Lite sustav.

 

 

Zašto odabrati Bambu Lab?

Bambu Lab tehnološka je tvrtka za široku potrošnju koja se fokusira na desktop 3D pisače. Počevši sa serijom X1, Bambu Lab izrađuje vrhunske 3D printere koji ruše barijere između digitalnog i fizičkog svijeta, donoseći kreativnost na potpuno novu razinu. Imaju urede na trima lokacijama: u Shenzhenu i Šangaju u Kini i Austinu u Teksasu u SAD-u.

Napomena:

Filamenti koji su previše mekani, lomljivi ili abrazivni nisu kompatibilni s AMS-om, kao što je Bambu PET-CF/TPU 95A i TPE, TPV, PVA, PET-CF/GF, PA-CF/GF, PAHT-CF drugih marki /GF, itd. Ako više voliš koristiti kartonske role filamenata, toplo preporučujemo korištenje adaptera role kako bi se smanjio rizik od klizanja i zarobljenog otpada u AMS-u. Više informacija o korištenju filamenata pročitaj u Vodiču za filamente

 

Što je uključeno?

 • 1x Bambu Lab AMS uređaj
 • 1x PTFE cijev
 • 2x USB priključka 
 • 2x rezervna rezača filamenta
 • 1x konektor za PTFE cijev
 • 1x Filament Buffer
 • 3x role filamenta za višekratnu upotrebu
 • 1x rola filamenta za višekratnu upotrebu (visokotemperaturni filamenti)

 

Garancija sigurnosti i kvalitete

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.

Naš 3DPrintaj tim svakodnevno ti stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. 

U slučaju da ipak nisi zadovoljan kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava. Komercijalno jamstvo na ovaj uređaj je u trajanju 24 mjeseca za fizičke osobe i 12 mjeseci za pravne osobe.

 

Specifikacije proizvoda

Težina2500 g
Dimenzije368 × 283 × 224 mm
Kompatibilnost

Bambu Lab P1 i X1 serijom 3D printera

Podržani materijali

PLA, PETG, ABS, ASA, PET, PA, PC, PVA, BVOH, PP, POM, HIPS i Bambu PLA-CF/ PAHT-CF/ PETG-CF

Promjer filamenta

1.75 mm

Podržane veličine role filamenta

širina 50-68 mm, promjer 197-202 mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bambu Lab AMS”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…