Dostupno!

BCN3D Epsilon W50

(2 recenzije korisnika)

9.395 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

BCN3D Epsilon W50 je zaista superiorni 3D printer, velikih gabarita, koji ima potpuno zatvorenu radnu komoru te omogućava 3D ispis sa dva materijala istovremeno. Grijana komora može održavati stabilnu temperaturu do 60 stupnjeva C, dok se radna podloga zagrijava na 120 C, što omogućuje 3D ispis sa širokim spektrom inženjerskih materijala. Ovaj profesionalni 3D printer industrijske klase idealan je izbor za svakoga kome treba dugoročno rješenje za 3D ispis velikih gabarita, inženjerskih materijala i savršene preciznosti. Njegov radni volumen omogućuje 3D ispis gabarita 420 x 300 x 400 mm

 • 3D printer za profesionalce i industriju
 • IDEX (Independent Dual Extruder System)
 • velika grijana radna komora
 • visoka kvaliteta 3D ispisa
 • podržava širok raspon inženjerskih materijala

*Za područje Hrvatske, BiH i Slovenije osigurana je brza i sigurna dostava BCN3D printera!

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Dostupno uz prednarudžbu
Isporuka kroz 5 do 10 radnih dana

Opis

Uvjerite se u kvalitetu BCN3D printera. Naručite besplatni uzorak.

Besplatan probni 3D printani uzorak, NAPRAVLJEN OD DVA INŽENJERSKA MATERIJALA, 3D printamo na našim BCN3D strojevima i šaljemo ga besplatnom dostavom na vašu adresu. Uvjerite se u kvalitetu BCN3D printera, ispunite našu KONTAKT FORMU i krećemo u proizvodnju vašeg 3D printa već danas!

Ovdje Vam je dostupna Brošura A4 Epsilon Serija.

Kupnjom BCN3D Epsilon W50 3D printera dobivate:

 

 • poznati IDEX sistem neovisnih ekstrudera
 • Bondtech tehnologiju ekstruzije filamenta
 • ogroman zatvoreni radni volumen 3D ispisa
 • grijanu radnu komoru do 60 C i podlogu do 120 C
 • mogućnost rada sa širokim spektrom inženjerskih materijala
 • jednostavno korištenje višebojnog LCD touch screen-a na nekoliko jezika
 • proizvodnju uz korištenje različitog “support” materijala
 • napredne filament senzore
 • visoku rezoluciju 3D ispisa (do 50 μm)
 • radnu podlogu koja se može zagrijati čak do 120 C 
 • “Plug&play” 3D printer robustnog metalnog kućišta
 • prekrasan moderan dizajn 3D printera
 • visoko kvalitetne komponente

 

BCN3D Epsilon W50 je profesionalni FDM/FFF 3D printer industrijske klase velikih gabarita. Ima znatno naprednije performanse, visoko kvalitetne komponenete od kojih je izrađen te mogućnosti 3D ispisa od 3D printera maker kategorije! To ga svrstava u viši cjenovni razred. Vrlo je robustan te može zadovoljiti potrebe svakoga kome treba funkcionalnost, stabilnost i vrhunska kvaliteta 3D ispisa! Ovim 3D printerom možete izrađivati vrhunske prototipove ili serije proizvoda spremne za tržište. Posebno je prikladan za 3D ispis raznih industrijskih komada u zatvorenoj radnoj komori.

*Svu dodatnu opremu i materijale za BCN3D 3D printer možete naručiti ovdje kod nas. U paketu dobivate 2 sata besplatne edukacije i osposobljavanja za rad na ovom odličnom uređaju. Krenite s nama, 3D printajte samo kvalitetno!

 

Glavne prednosti BCN3D Epsilon W50 3D printera:

 

Velika grijana radna komora

Epsilon W50 3D printer dolazi sa potpuno zatvorenom grijanom radnom komorom. Komora održava unutarnju temperaturu stabilnom i pod stalnim nadzorom, gdje ona može doseći i do 60 ° C, te grijanu radnu površinu koja doseže do 120 ° C. Ovakvi uvjeti omogućuju vam 3D ispis inženjerskih komada u širokom rasponu materijala. Kad dodamo mogućnost 3D ispisa s dva ekstrudera u ovakvim uvjetima, možemo reći da je san svakog proizvođača, za realizacijom 3D printanog komada u savršenoj industrijskoj kvaliteti zadovoljen.

 

Nezavisni ekstruderi

Riječ je o IDEX sistemu koji se sastoji od dvaju nezavisnih ekstrudera. Ovom 3D printeru glavna prednost leži u jednostavnoj kalibraciji te se dobivaju vrlo čisti rezultati kombinacijom dvije boje ili materijala. To je moguće zahvaljujući činjenici da se svaki ekstruder pomiče i 3D printa odvojeno od onog drugog. Za vrijeme dok jedan ekstruder 3D printa drugi ekstruder je smješten sa strane, spriječavajući kapanje rastopljenog materijala na 3D printani komad. U svom razvoju BCN3D posvećuje posebnu pozornost 3D printanju uz pomoć vodotopivih filamenata za izradu “support”-a. To vam omogućuje da 3D printate kompleksnije dijelove. Nakon što je proces završen jednostavno uklonite “support” materijal polaganjem objekta u vodenu kupku.

BCN3D Epsilon W50 3D printer omogućuje vam 4 napredna operativna načina proizvodnje – “duplication mode”, “mirror mode”, “soluble supports mode” i “multimaterial mode”. Svaki za sebe nudi vam mogućnost proizvodnje više komada odjednom, 3D ispis komada uz pomoć vodotopivog support materijala te istovremeni 3D print u 2 različita materijala ili boje.

 

3D ispis u nekoliko materijala ili boja istovremeno

Sistem nezavisnih ekstrudera omogućava BCN3D Epsilon W50 3D printeru da 3D printa višebojne komade na identičnom objektu. To je još jedan značajan korak u svijetu profesionalnog 3D printanja. Ova opcija omogućava veću kompleksnost 3D printanih komada. Također, ovakav način 3D printanja čini 3D printeve atraktivnijima bez utjecanja na njihovu kvalitetu ili vrijeme 3D printanja.

 

Jednostavna promjena mlaznica

Širok raspon dostupnih “hotendova” (prodavanih odvojeno) povećava njegovu primjenjivost. Možete koristiti najprikladniji “hotend” za svoj projekt. Proizvodnja s oba ekstrudera omogućuje vam da smanjite vrijeme 3D printanja ili dobijete više čvrstih modela bez smanjenja kvalitete.

 

Napredna Bondtech tehnologija ekstruzije materijala

Sadrži visokokvalitetne dvostruke pogonske zupčanike tvrtke Bondtech koji omogućuju veću kontrolu prilikom 3D ispisa, oštrije detalje i vrhunske performanse za bilo koju vrstu filamenta koju odaberete u svrhu proizvodnje. 

 

Službeni zastupnici za BCN3D printere

3DPrintaj platforma je službeni zastupnik za BCN3D printera na području Hrvatske te BIH. Preko nas možete naručiti BCN3D printer i dobiti ga u najkraćem mogućem roku. Uz sve BCN3D printere osigurana vam je naša stručna podrška, garancija na uređaj, servis stroja te originalni rezervni dijelovi. Mogućnost nadogradnje strojeva kao i najkvalitetniji potrošni materijali inženjerske namjene. Dostava za Hrvatsku je besplatna, dok za područje BIH koristimo DHL Express dostavnu službu.

Zašto birati BCN3D?

BCN3D je renomirani europski proizvođač desktop 3D printera za profesionalnu namjenu. Odlikuje ih poseban IDEX dizajn kontrole gibanja dvaju nezavisnih ekstrudera. BCN3D je vrlo poznat po svom modernom dizajnu, priklanjanju posebne pažnje detaljima te po njegovanju “open source” kulture. Konstantne inovacije na području profesionalnog i industrijskog 3D ispisa čine ih predvodnicima u sektoru “high end” proizvodnje

 

Što je uključeno?

1x BCN3D Epsilon W50 3D printer

 • 1x set alata
 • 1x ljepilo
 • 1x brzi vodič za početnike
 • 2x BCN3D role filamenta
 • 2x 0.4mm “hotend”

 

Garancija sigurnosti i kvalitete 

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko niste sigurni kako podesiti svoj 3D printer koji ste kupili kod nas, ne brinite, uvijek možete pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme. 

Naš 3DPrintaj tim svakodnevno vam stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Komercijalno jamstvo na ovaj uređaj vrijedi 12 mjeseci za fizičke osobe i za pravne osobe.

U slučaju da ipak niste zadovoljni kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava. 

Specifikacije proizvoda

Težina40000 g
Tehnologija 3D ispisa

tehnologija taložnog očvršćivanja (FFF/FDM)

Ekstruder

Dva (2) ekstrudera

Radni volumen

420x300x400 mm

Rezolucija 3D ispisa

0,05 – 0,30mm (standardna mlaznica 0,4mm)

Preciznost položaja

0,0125mm

LCD zaslon

TouchPAD kapacitivni Full Color

Radna temperatura mlaznice

Maksimum 300°C

Temperatura podloge

Maksimum 120°C

Podržani materijali

PLA, ABS, ABS+, PVA, HIPS, TPE, PETG i slični

Promjer filamenta

2.85 mm (± 0,05 mm)

Priključci

USB i SD kartica, Wifi i Ethernet

Zamjenjiva podloga

Da – staklena podloga

Uključeni software

Cura-BCN3D (a kompatibilan je i sa Simplify3D)

Format datoteke

STL, OBJ, AMF

Dimenzije proizvoda

690x530x900 mm

Promjer mlaznice

0,4mm (Standard) / dodatno se mogu kupiti i drugi promjeri

Podržani operativni sistem

Windows, Mac, Linux

Težina

37 kg

Težina pošiljke

50 kg

2 recenzije za BCN3D Epsilon W50

 1. Zaštita Jukić d.o.o.

  Epsilon W50 se pokazao kao pun pogodak kod odabira 3D printera koji je jednostavan za korištenje i održavanje, dok je izuzetno moćan po pitanju funkcionalnosti, kvalitete izrade, mogućnosti korištenja raznih filamenta te kvalitete i brzine samog ispisa. U kombinaciji sa Smart Cabinetom stvarno se zaokružuje cjelina gdje ne moramo toliko strepiti na utjecaj mikroklime na filamente ili sam tisak.

  Kvalitetan 3D printer nam je prvenstveno trebao u segmentu razvoja prototipa na projektu ultrazvučnog uređaja za odvraćanje divljači „Hexonic“, koji je financiran putem INTERREG B-Light sheme međugranične suradnje između Mađarske i Hrvatske. Projekt je nedavno završen i u planu nam je daljnja komercijalizacija i proizvodnja finalnog uređaja kao i plasman na tržište u Hrvatskoj kao i diljem Europe.

  S druge strane, u našoj redovnoj operativi koristimo ga kao rješenje za izradu zamjenskih dijelova i komponenti, odnosno reverse-engineering dijelova da budu prilagođeni točno našim potrebama odnosno potrebama gradilišta i lokacijama montaže (npr. izrada custom-made nosača i kućišta za elemente sustava tehničke zaštite, razne alate i sl.).

  Kod Epsilona W50 svakako voljeli bi istaknuti značajan volumen izrade i IDEX tehnologiju koja znatno ubrzava repliciranje više istih komponenti odjednom, ili još bolje, za istovremeno printanje support materijala kod prevjesa na samom modelu. Za izazovne dijelove koji su podložni većim toplinskim i mehaničkim naprezanjima koristiti ćemo filamente s ugljičnim vlaknima koje također možemo printati na našem Epsilonu zahvaljujući Hotend X mlaznicama.

  Softverski gledajući BCN3D Stratos se pokazao izrazito jednostavnim za pripremu modela i „sliceanje“. Bilo da je netko početnik ili već iskusan korisnik, gradacije podešavanja su shodne tome i stvarno se mogu postići rezultati iznad očekivanja.

  Rezimirano, stvarno smo zadovoljni u svakom segmentu s našom kupnjom i cijenimo odličan support od strane Mikrotvornice 🙂

 2. Novena.hr

  Izrada – jako nam se sviđa kvaliteta izrade printera.

  Kabina – sviđa nam se što BCN3D Epsilon W50 printer ima kabinu te automatsko pauziranje 3D printa kad se otvore vrata.

  Cijevi za filament – na BCN3D W50 modelu nam je odlično što ima kraće cjevčice za filament pa možemo printati i savitljive materijale što je teže kad su cjevčice duže.

  Smještanje cjevčica za filament u sredinu je bolje rješenje nego što je bilo na prethodnim modelima sa strane.

  Podloga za 3D print – sviđa nam se novo rješenje podloge za 3D print. Ovo je staklo jednostavnije i bolje se pričvršćuje.

  Extruderi – stavljanje ekstrudera izvan kućišta 3D printera prema našem mišljenju je izvrstan potez. Lako je njima manipulirati i pristupiti.

  BCN3D Cloud – super je mrežna povezanost s 3D printerom i to je veliko poboljšanje. Slanje fajla na 3D print preko Clouda je nova dimenzija. Stalno nošenje kartica je naporno. Printer nam se ne nalazi uz radni stol pa inače moramo stalno ići u prostoriju s 3D printerima.

  SC Pametni Kabinet – naročito nam se sviđa povezanost SC kabineta i 3D printera. SC je preporučljivo imati.

  Moguća poboljšanja:

  Dodatna svjetla s gornje strane kućišta 3D printera dobro bi došla radi bolje vidljivosti 3D printa, ugrađena Web kamera, Smart Cabinet s još većim prostorom za pohranu filamenta.

  Sve u svemu, BCN3D W50 je vrlo napredan i profesionalan 3D printer koji zadovoljava naše potrebe.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…

 • Dostupno!
  BCN3D Epsilon W27

  BCN3D Epsilon W27

  7.495 PDV uključen
  Cijena za jednokratno plaćanje