BCN3D Hotend X by E3D (0.6mm)

225 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

BCN3D Hotend X by E3D (0.6mm) je izrađen od posebne legure čelika. Uparen s BCN3D Epsilon 3D printerom, omogućuje ti ispis s materijalima ispunjenim vlaknima, tako da možete otisnuti čvršće dijelove za najzahtjevnije poslove.

  • Kompatibilan sa BCN3D Epsilon W50 i Epsilon W27 3D printerima
  • Za sve materijale (abrazivne)

 

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Dostupno uz prednarudžbu
Isporuka kroz 5 do 10 radnih dana

Opis

BCN3D Hotend X by E3D (0.6mm) je izrađen od posebne legure čelika. Uparen s BCN3D Epsilon 3D printerom, omogućuje vam ispis s materijalima ispunjenim vlaknima, tako da možete otisnuti čvršće dijelove za najzahtjevnije poslove.

 

Garancija kvalitete

Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje BCN3D navodi, mi u 3DPrintaj labu se brinemo da se ti navodi provjere. Svi materijali i dodatna oprema koje možete pronaći u našem web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera u našem labu. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ako nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BCN3D Hotend X by E3D (0.6mm)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)