Novo

Staklena radna podloga za BCN3D Sigma

55,08 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

 

Staklena radna podloga za BCN3D Sigma je originalna zamjena za standardnu podlogu za ispis na tvojem BCN3D Sigma 3D printeru. Podloga je napravljena od borosilikatnog stakla poznatog po tome što ima vrlo nizak koeficijent toplinskog širenja, što ga čini otpornijim na toplinske promjene, više nego bilo koje drugo uobičajeno staklo.

  • Jednostavna montaža
  • Originalna zamjenska radna podloga
  • Izvorni Sigma 3D printer i noviji modeli R17 i R19 

 

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Dostupno uz prednarudžbu
Isporuka kroz 5 do 10 radnih dana

Opis

 

Staklena radna podloga za BCN3D Sigma je originalna zamjena za standardnu podlogu za ispis na tvojem BCN3D Sigma 3D printeru.

 

Što je u paketu?

  • 1x Staklena radna podloga za BCN3D Sigma

 

Upute za montažu

Izmjenjiva radna podloga za BCN3D Sigma 3D printere ima magnete zbog kojih je ova podloga jednostavna za instaliranje i poravnanje. Potrebno je spustiti staklenu radnu podlogu za printanje na aluminijsku podlogu, malo podesiti i pustiti magnete da se poravnaju i zaključaju na pripadajuće mjesto.

Garancija kvalitete

Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje BCN3D navodi, mi u 3DPrintaj labu se brinemo da se ti navodi provjere. Svi materijali i dodatna oprema koje možeš pronaći na 3DPrintaj web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera u našem labu. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ako nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Staklena radna podloga za BCN3D Sigma”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…