Creality Ender-3 S1

454,58 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

Creality Ender-3 S1 je nova i poboljšana verzija uspješnog Creality Ender 3 3D printera. Opremljen je s novorazvijenim “Sprite” direct dual-gear ekstruderom, automatskim niveliranjem radne podloge i 32-bitnom tihom matičnom pločom. Vrlo pristupačan 3D printer sa svime što možete poželjeti po ovoj cijeni. Radni volumen dimenzija 220x220x270 mm.

 

 • novi “Sprite” Direct-Dual ekstruder
 • automatsko niveliranje radne podloge
 • niska razina buke
 • energetski efikasniji uređaj
 • visoka kvaliteta 3D printa

 

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Nema na zalihi

SKU: 3D-CRE-END3S1 Kategorije: , , , Oznake: ,

Opis

Creality Ender-3 S1 model sadrži nekoliko novih i unaprjeđenih komponenti i tehnologija koje ga razlikuju od prethodnika kao što su:

 

“Sprite” Direct dual-gear ekstruder kompatibilan za 3D ispis s različitim fleksibilnim filamentima – Ekstruder iz Crealityjeve “radionice”, sastoji se od dva zupčanika izrađena od kromiranog čelika. Primjenom sile od 80 N, ekstruder glatko dovodi i otpušta filament bez klizanja. Odlično funkcionira prilikom 3D printanja s fleksibilnim filamentima poput TPU-a. Usporedno s ostalim ekstruderima, “Sprite” ekstruder je iznimno lakši i precizniji.

Automatsko niveliranje radne podloge – CR Touch omogućuje automatsko niveliranje kroz preciznu analizu 16 točaka na radnoj podlozi.

Niska razina buke – Zahvaljujući novoj 32 – bitnoj matičnoj ploči razina buke iznosi ≤ 50 dB (decibela).

Poboljšana stabilnost Z-osi – Creality Ender-3 S1 radi usklađenije i kvalitetnije zahvaljujući dvostrukim navojnim vretenima i dizajnu dvostrukog motora na Z- osi što rezultira boljom kvalitetom 3D printanog komada.

Poboljšana podloga za 3D printanje – PC Spring Steel Print Sheet – Inovativna platforma za 3D ispis s kojom se postiže bolja adhezija prvog sloja te jednostavnije uklanjanje gotovog 3D printanog komada. Nakon što je model završen sa printanjem, odvoji magnetsku podlogu od platforme. Zahvaljujući teksturiranoj površini podloge, filamenti svih vrsta prijanjaju bolje na podlogu nego korištenjem konvencionalnih adhezijskih metoda kao što su ljepljiva traka, sprej za kosu ili tekuće ljepilo. Laganim savijanjem podloge odvoji 3D print od podloge.

4.3 – inčni LCD zaslon – Novo korisničko sučelje ti omogućuje bolje operativno iskustvo korištenjem gumba. Ukoliko se sučeljem ne koristiš dulje od 5 minuta, zaslon on će se automatski ugasiti zbog štednje energije.

Resume printing i Filament Sensor – Sadrži “Resume Print” tehnologiju koja osigurava tvojem Ender-3 S1 printeru nastavak printanja od zadnjeg memoriranog položaja ekstrudera u slučaju iznenadnog gubitka struje te “Filament senzor” koji će će obavijestiti kada ti nestane filamenta za 3D printanje. 

Kreativne mogućnosti 3D printera – S unaprijed postavljenim sučeljem, Creality Ender-3 S1 3D printeru možeš dodati nastavke za LED rasvjetu ili lasersko graviranje.

 

Zašto birati Creality?

Creality je vrlo popularna i renomirana marka u svijetu proizvodnje desktop 3D printera pristupačnih cijenom. Svoj uspjeh zaslužili su konstantnim napredovanjem u razvoju novih verzija desktop 3D printera, uz iznimno ponovljivu kvalitetu proizvoda koji izlaze na tržište. Njihovi modeli 3D printera vrlo su dostupni zbog velike produkcije i potražnje diljem svijeta.

 

Što dolazi u paketu?

 • Creality Ender-3 S1 3D printer

 • uzorak filamenta

 • kabel za napajanje

 • USB čitač kartica

 • strugalica

 • komplet alata i rezervnih dijelova

 • uputstva za sastavljanje i korištenje

Napomena: Creality Ender-3 S1 3D printer je već na pola sastavljen, a sve što trebaš je sastaviti okvir i nekoliko dodatnih dijelova, pri čemu nije potrebno lemljenje. Dakle, u roku od 30 minuta. bit će spreman za 3D printanje.

 

Garancija sigurnosti i kvalitete

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.

Naš 3DPrintaj tim svakodnevno ti stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Garancija na ovaj uređaj je u trajanju 12 mjeseci.

U slučaju da ipak nisi zadovoljan kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava.

 

Specifikacije proizvoda

Težina11000 g
Radni Volumen

220x220x270 mm

Tehnologija 3D ispisa

FFF / FDM (tehnologija taložnog očvršćivanja)

Promjer mlaznice

Zadano 0.4 mm

Promjer filamenta

1.75 mm

Brzina 3D ispisa

maksimalna brzina : 150 mm/s

Preciznost 3D ispisa

±0.1 mm

Temperatura ekstrudera

do 260 °C

Grijana podloga

DA

LCD zaslon

DA, 4.3 – inčni LCD zaslon

Materijali

PLA, ABS, PETG, TPU itd.

Format datoteke za 3D ispis

STL, OBJ, G-Code, AMF

Metoda 3D ispisa

SD kartica (off-line), USB konekcija na PC (on-line)

Podržani softver

Cura, Repetier-Host, Simplify3D

Operativni sistem

Linux, Windows, OSX

Veličina 3D printera

487x453x622 mm

Težina 3D printera

9.1kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Creality Ender-3 S1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…

 • ZADNJA PRILIKA!
  Original Prusa i3 MK3S+

  Original Prusa i3 MK3S+

  995 PDV uključen
  Akcija vrijedi za webshop kupnju
  Cijena za jednokratno plaćanje