Creality Ender 5 Pro

(2 recenzije korisnika)

397,50 (2.994,96 kn) PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

Creality Ender-5 Pro nova je unaprijeđena verzija najvećeg pripadnika Creality Ender serije desktop 3D printera. Uz jednako privlačan “cube design” i jednostavno sklapanje, njegove performanse opravdavaju manju razliku u cijeni! Creality Ender-5 Pro radnog je volumena 220x220x300 mm, što ga čini vrlo popularnim u zajednici mejkera.

 

 • Visoka preciznost 3D ispisa
 • Brže zagrijavanje radne platforme
 • Odvojiva magnetska radna podloga
 • Metalni ekstruder
 • Vrlo tiha (“ultra-mute”) matična ploča
 • Jednostavno sastavljanje (cca 30 min)

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 350 kn

Dostupno uz prednarudžbu
Isporuka kroz 5 do 10 radnih dana

SKU: 3D-CRE-END5P Kategorije: , , ,

Opis

Kupnjom 3D printera Creality Ender 5 Pro dobivaš:

 

Stabilniji 3D ispis – CoreXY sustav upravljanja remenskim prijenosom

Ugrađeno napajanje matične ploče – žice su koncentrirane u unutarnjem kućištu uređaja prema dizajnu strujnog kruga, specifikacijama uređaja i rasipanju topline

Jednostavan i funkcionalan dizajn 3D printera – omogućuje ti jednostavno i brzo sastavljanje te veće mogućnosti prilikom 3D ispisa

Funkciju nastavka 3D ispisa – automatsko spremanje zapisa 3D ispisa nakon isključivanja struje, nastavak 3D printa nakon uključivanja te veća stopa uspjeha 3D printanja modela

Detektor filamenta – kad se filament potroši, ili se pojave neki drugi nenormalni uvjeti, 3D print će se automatski zaustaviti i pokrenuti ponovo kad ga umetneš

Jednostavnu metodu niveliranja radne površine velike matice za podešavanje su ergonomski dizajnirane, a brzina procesa niveliranja je poboljšana

Industrijsku strujnu ploču – stabilne performanse, kontinuirani rad 200 sati bez prestanka

Odvojivu magnetsku podlogu – jednostavnije skidanje 3D printanog komada

Unaprijeđeni metalni ekstruder – za stabilniji protok filamenta 

Posebnu “ultra – mute” matičnu ploču – za znatno tiši rad 3D printera te poboljšanu preciznost 3D ispisa

Capricorn PTFE tubing sistem – pogodniji za 3D printanje “mekših” te fleksibilnijih filamenata

 

Creality Ender 5 Pro je odličan 3D printer u svom cjenovnom rangu, posebice ako si već upoznat 3D printerom Creality Ender 5, jednim od najpopularnijih Creality modela na tržištu! Baš kao i njegov prethodnik, Creality Ender 5 Pro ima vrlo funkcionalan dizajn te ga je jednostavno sastaviti. Preporučujemo ti unaprijeđenu, tišu verziju, sa novim metalnim ekstruderom i odvojivom magnetskom podlogom za još praktičniji i ugodniji 3D ispis.

 

Zašto birati Creality?

Creality je vrlo popularna i renomirana marka u svijetu proizvodnje desktop 3D printera pristupačnih cijenom. Svoj uspjeh zaslužili su konstantnim napredovanjem u razvoju novih verzija desktop 3D printera, uz iznimno ponovljivu kvalitetu proizvoda koji izlaze na tržište. Njihovi modeli 3D printera vrlo su dostupni zbog velike produkcije i potražnje diljem svijeta.

 

Što dobivaš u paketu?

 

 • Creality Ender 5 Pro
 • filament uzorak
 • kabel za napajanje
 • USB čitač kartica
 • strugalica
 • komplet alata
 • uputstva

 

Creality Ender 5 Pro dolazi u paketu dimenzija 610 X 570 X 345 mm i težine 14.2 kg.

Napomena: Creality Ender 5 Pro 3D printer je već na pola sastavljen, a sve što trebaš je sastaviti okvir i spojiti nekoliko žica, pri čemu nije potrebno lemljenje. Dakle, u roku 30 min. bit će spreman za 3D printanje.

 

Garancija sigurnosti i kvalitete

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.

Naš 3DPrintaj tim svakodnevno ti stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Garancija na ovaj uređaj je u trajanju 12 mjeseci.

U slučaju da ipak nisi zadovoljan kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava.

 

Tips & tricks

Nakon što si izvadio svoj Creality Ender 5 Pro iz pakiranja i složio ga prema uputama pobrini se da ga staviš na čvrstu i stabilnu podlogu kako bi umanjio nepotrebne vibracije.

Kad si 3D printer uključio u struju prvo što je potrebno napraviti je ispravno podesiti udaljenost podloge od mlaznice. Isto možeš napraviti tako što uz pomoć A4 papira izmjeriš udaljenost mlaznice od podloge u svim kutevima podloge i sredini. Udaljenost u različitim točkama možeš podesiti tako što u sva 4 kuta ispod podloge okrećeš rotacijske ručke i mičeš papir ispod mlaznice. Papir mora biti udaljen taman da se može pomicati ispod mlaznice a da se ostvaruje manji otpor.

Kako bi prvi sloj dobro prianjao uz podlogu pobrini se da je podloga čista bez prašine i masnoća, podlogu možeš čistiti alkoholom (IPA).

Dodatno za vrijeme pokretanja 3D printa i pregleda izgleda prvog sloja možeš fino podešavati udaljenost mlaznice od podloge, kroz opciju ‘babystepping’.

Specifikacije proizvoda

Težina 14100 g
Radni Volumen

220 x 220 x 300 mm

Tehnologija 3D ispisa

FFF / FDM (tehnologija taložnog očvršćivanja)

Promjer mlaznice

Zadano 0.4 mm, moguće 0.2 mm – 0.3 mm

Promjer filamenta

1.75 mm

Napajanje

350W

Preciznost 3D ispisa

±0.1 mm

Temperatura ekstrudera

≤ 260 ℃

Grijana podloga

A, ≤ 135 ℃

LCD zaslon

DA

Materijali

PLA, ABS, PETG, TPU itd.

Format datoteke za 3D ispis

STL, OBJ, G-Code, AMF

Podržani softver

Cura, Repetier-Host, Simplify3D

Operativni sistem

Linux, Windows, OSX

Veličina 3D printera

552X485X510 mm

Težina 3D printera

11.8kg

2 recenzije za Creality Ender 5 Pro

 1. Antonio Zadro

  Za osobu koja se prvi put susreće sa tehnologijom 3d printanja, mislim da je Creality Ender 5 Pro
  pravi izbor. Vrlo jednostavan i intuitivan za korštenje, zavidnih mogućnosti s obzirom na vrlo pristupačnu cijenu.

 2. Željka Florjan Kiseljak

  Savršeno sam zadovoljna proizvodom, nema nikakvih problema.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)