Preporučamo

Magigoo Original – 50 ml

20 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

Magigoo je adhezivno sredstvo koje će ti pomoći da izbjegneš najčešći problem FDM/FFF tehnologije 3D printanja, a to je ne lijepljenje prvog sloja na podlogu te iskrivljenje 3D printanog komada (“warping”). Pored toga Magigoo je jednako funkcionalan za lakše uklanjanje 3D printa s ohlađene podloge.

  • osigurava lakše prijanjanje prvog sloja
  • lakše uklanjanje 3D printeva s radne podloge
  • upotreba sa PLA, PETG, ASA, ABS-om itd.
  • laka primjena i čišćenje

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

 

Magigoo Original adhezivno sredstvo vrlo je popularna “dodatna oprema” među mejkerima i drugim korisnicima FDM/FFF tehnologije 3D ispisa zbog svoje pristupačne cijene i jednostavnosti korištenja.  Superiorno je i vrlo jednostavno rješenje kod neprijanjanja 3D printa (prvog sloja) uz zagrijanu podlogu, za vrijeme 3D ispisa, te prilikom uklanjanja 3D printanog komada s ohlađene radne podloge.

Prije početka 3D ispisa Magigoo se u tankom sloju nanosi na radnu površinu. Korištenjem Magigoo adhezivnog sredstva, 3D printanje će ti biti lakše i jednostavnije sa cijelim spektrom raznih materijala, a posebice prilikom 3D printanja sa “zahtjevnijim” materijalima kao što su PETG, CPE, ABS, ASA, nGen itd.

Lako se nanosi i čisti, dovoljna je vlažna krpa koja će spriječiti nakupljanje ljepila. Njegova karakteristična svojstava omogućuju lako uklanjanje gotovog 3D printanog komada sa podloge bez potrebe za korištenjem dodatnog alata. 

 

Garancija kvalitete

 

Kako bi se uvjerili u sve prednosti proizvoda na shopu, mi u 3DPrintaj labu se brinemo da se ti navodi provjere. Svi materijali i dodatna oprema koje možete pronaći u našem web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera u našem labu. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ako nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije.

 

Specifikacije proizvoda

Težina50 g