Dostupno odmah!

Magigoo Pro Flex – 50 ml

25,88 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

Magigoo Pro Flex adheziv dizajniran je za profesionalnu uporabu, isključivo za rad sa fleksibilnim filamentima poput TPU (termoplatičnog poliuretana), TPE (termoplastičnog elastomera) i TPC (termoplatičnog kopoliestera). 3D printani komad bi se trebao relativno lako ukloniti nakon što se ohladi, a ostaci ljepila također bi se trebali lako očistiti.

 • osigurava lakše prijanjanje prvog sloja
 • lakše uklanjanje 3D printeva s radne podloge
 • upotreba sa fleksibilnim filamentima (TPU, TPE/TPC)
 • jednostavna primjena i čišćenje

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

SKU: AE-MAG-FLEX-ADH Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Magigoo adhezivno sredstvo vrlo je popularna “dodatna oprema” među mejkerima i drugim korisnicima FDM/FFF tehnologije 3D ispisa zbog svoje pristupačne cijene i jednostavnosti korištenja. 

Superiorno je i vrlo jednostavno rješenje kod neprijanjanja 3D printa (prvog sloja) uz ugrijanu podlogu, za vrijeme 3D ispisa, te prilikom uklanjanja 3D printanog komada s ohlađene radne podloge. Prije početka 3D ispisa Magigoo se nanosi na radnu površinu.

Lako ga se koristi i čisti, dovoljna je vlažna krpa koja će spriječiti nakupljanje ljepila.  Njegova karakteristična svojstva omogućuju lako uklanjanje gotovog 3D printanog komada sa podloge bez potrebe za korištenjem dodatnog alata. 

 

Zašto koristiti Magigoo Pro Flex?

 

TPU, TPE/TPC se ubrajaju u skupinu polimera koji se najčešće referiraju na termoplastičnu gumu. Termoplastične gume se sastoje od ko-polimera ili polimerne smjese koja je spoj plastike i gume. Zbog toga spoja navedeni polimeri imaju termoplastična i elastična svojstva. Kao rezultat, ovi materijali imaju prednost da se mogu rastezati do određenih razina i vraćati u prvobitan oblik. 

Neki fleksibilni filamenti slabije prijanjaju na uobičajene radne podloge za 3D ispise i pokazuju veliku tendenciju deformiranju. Magigoo Pro Flex je specijalizirano rješenje za FDM/FFF 3D printanje fleksibilnih filamenata koje je razvijeno za rad sa širokim brojem tipova fleksibilnih filamenata.

 Magigoo Pro Flex djeluje kao srednji sloj između build platea i 3D printanog dijela omogućujući dobro prianjanje i olakšavajući uklanjanje ispisa prema potrebi.

 

Kompatibilan sa: 

 • Recreus Filaflex
 • Fillamentum Flexfill
 • colorFabb TPU
 • i ostalim fleksibilnim filamentima

Garancija kvalitete

Kako bi se uvjerili u sve prednosti proizvoda na shopu, mi u 3DPrintaj labu se brinemo da se ti navodi provjere. Svi materijali i dodatna oprema koje možete pronaći u našem web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera u našem labu. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ako nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije.

Specifikacije proizvoda

Težina50 g

Možda će vam se također svidjeti…

 • colorfabb varioshore tpu

  colorFabb Varioshore TPU

  58 PDV uključen
  Cijena za jednokratno plaćanje
 • recreus filaflex 82a

  Recreus Filaflex 82A (500 g)

  36 PDV uključen
  Cijena za jednokratno plaćanje