Dostupno odmah!

Magigoo Pro PC – 50 ml

26 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

Magigoo Pro PC adheziv dizajniran je za profesionalnu uporabu, isključivo za rad sa polikarbonatnim filamentom (PC). 3D printani komad bi se trebao relativno lako ukloniti nakon što se ohladi, a ostaci ljepila također bi se trebali lako očistiti.

 • osigurava lakše prijanjanje prvog sloja
 • lakše uklanjanje 3D printeva s radne podloge
 • upotreba sa polikarbonatnim filamentom (PC) 
 • jednostavna primjena i čišćenje

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

SKU: AE-MAG-PC-ADH Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Magigoo adhezivno sredstvo vrlo je popularna “dodatna oprema” među mejkerima i drugim korisnicima FDM/FFF tehnologije 3D ispisa zbog svoje pristupačne cijene i jednostavnosti korištenja. 

Superiorno je i vrlo jednostavno rješenje kod neprijanjanja 3D printa (prvog sloja) uz ugrijanu podlogu, za vrijeme 3D ispisa, te prilikom uklanjanja 3D printanog komada s ohlađene radne podloge. Prije početka 3D ispisa Magigoo se nanosi na radnu površinu.

Lako ga se koristi i čisti, dovoljna je vlažna krpa koja će spriječiti nakupljanje ljepila.  Njegova karakteristična svojstva omogućuju lako uklanjanje gotovog 3D printanog komada sa podloge bez potrebe za korištenjem dodatnog alata. 

 

Zašto koristiti Magigoo Pro PC?

 

Polikarbonatni filamenti (PC) su zbog svoje otpornosti i čvrstoće idealni FDM/FFF materijali za proizvodnju funkcionalnih prototipa kao i predmeta za krajnju upotrebu, ali i vrlo izazovni za 3D printanje. 

PC ima tendenciju deformiranja kada se printa na nedovoljno podešenoj temperaturi radne podloge u nezagrijanoj zatvorenoj komori bez odgovarajućeg ljepila za radnu podlogu. Magigoo Pro PC može se koristiti na staklenim i drugim radnim podlogama. 

Napomena! Korištenje ovoga proizvoda u kombinaciji sa drugim filamentima osim sa PC-om može izazvati oštećenja radne podloge.

Kompatibilan sa: 

 • Polymaker PolyMax PC, PolyLite PC, Polymax PC-FR, PC-ABS, PC-PBT
 • XSTRAND (TM) GF30-PC by Owens Corning
 • Clariant PC and PC-ABS
 • BASF/Innofil3D ASA
 • 3DXTech CarbonX™ CF-PC
 • Fillamentum PC-ABS
 • i ostalim PC filamentima

Garancija kvalitete

 

Kako bi se uvjerili u sve prednosti proizvoda na shopu, mi u 3DPrintaj labu se brinemo da se ti navodi provjere. Svi materijali i dodatna oprema koje možete pronaći u našem web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera u našem labu. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ako nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije.

Specifikacije proizvoda

Težina50 g

Možda će vam se također svidjeti…

 • Preporučamo
  Magigoo Original

  Magigoo Original – 50 ml

  20 PDV uključen
  Cijena za jednokratno plaćanje