Original Prusa i3 MK2.5S/MK3S MMU2S dodatak – KIT

344,41 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

Original Prusa i3 MK3S uz nadogradnju za višebojno printanje (Multi Material Upgrade 2S) postaje sustav koji je u mogućnosti istovremeno printati do 5 različitih boja ili filamenata. Multi material upgrade 2S je nova, poboljšana verzija nadogradnje, koja tvojem Prusa printeru omogućava odlične performanse.

  • istovremeni 3D ispis do 5 filamenata

  • unaprijeđena verzija (Multi Material 2.0)

  • dva načina rada (“Multi” i “Single”)

**Ovo je MMU2S (Multi Material Upgrade) dodatak za Original Prusa i3 MK3S 3D printer. 

*Proizvod se isporučuje nesastavljen.

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Nema na zalihi

Opis

Što dobivaš kupnjom Multi Material 2S upgrade kit-a?

  • MMU2S je vrlo pouzdan u pogledu umetanja filamenta, a postupak kalibracije je također pojednostavljen
  • MMU2S dolazi s ‘buffer’ uređajem dizajniranim da spriječi zapetljavanje filamenta tijekom procesa “povlačenja” ili “izvlačenja” filamenta
  • ovo je temeljito ispitan i tvornički testiran koncept koji je pokazao izvrsne rezultate

 

Multi Material Upgrade 2S (MMU2S) je potpuno nova, poboljšana verzija Multi Material Upgrade 2.0, jedinstvenog dodatka za rad s više materijala. MMU2S tvojem 3D printeru omogućuje ispis sa do 5 boja ili 5 materijala istovremeno. S jednostavnijim postupkom kalibracije, novim F.I.N.D.A senzorom te samostalnim punjačem za filament, MMU2S je pouzdaniji nego ikad prije.

 

Zašto odabrati Prusu?

Prusa Research je europski proizvođač 3D printera koji je ujedno osvojio sve svjetske ljestvice prema popularnosti i kvaliteti 3D printera koje proizvodi te pokrenuo čitavu revoluciju u proizvodnji desktop 3D printera. U maker kategoriji 3D printera po našem iskustvu nema mu premca!

Prethodnik Prusa i3 MK2S 3D printer bio je pobjednik 3D Printer Shootout 2017. i 2018. natjecanja, prema prestižnom MAKE magazinu. Također, više od godinu dana najbolji je desktop 3D printer obzirom na 3Dhubs.com Trends. MK2S je osim toga proglašen najboljim 3D printerom u 2018. U “Workhorse” kategoriji na 3DHubs.com Guide je, sa rezultatom od 9.3, sveukupno najbolje ocjenjeni 3D printer.

Original Prusa i3 MK2S je najčešće korišten 3D printer prema 3DHubsu, od siječnja 2016. na dalje, a Originalni Prusa i3 MK2S je najbolje ocijenjen 3D printer od Q3 2016 (Četiri kvartala za redom!). Ako te zanimaju detaljnije statistike, možeš ih provjeriti na www.3dhubs.com/trends

 

Što je uključeno?

  • Multi material 2.0 nadogradnja (u dijelovima)

 

Garancija sigurnosti i kvalitete

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.

Naš 3DPrintaj tim svakodnevno ti stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. 

U slučaju da ipak nisi zadovoljan kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava. Komercijalno jamstvo na ovaj uređaj je u trajanju 24 mjeseca za fizičke osobe i 12 mjeseci za pravne osobe.

 

Specifikacije proizvoda

Kompatibilnost

Original Prusa i3 MK3 i MK3S
Original Prusa i3 MK2.5 i MK2.5S

Podržani materijali

PLA, PETG, ABS, BVOH, PVA

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Original Prusa i3 MK2.5S/MK3S MMU2S dodatak – KIT”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)