Original Prusa Sastavljeni Hotend Kit (E3D) – MK3/S verzija

83 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

 

Original Prusa (E3D V6) HotEnd (MK3/S verzija) je specifična HotEnd zamjena za 3D printere Original Prusa MK3/S, a sadrži točne komponente koje E3D isporučuje izravno tvrtki Prusa Research. Hotend kit dolazi predsastavljen sa svim ključnim komponentama. Službeni smo zastupnici E3D opreme.

Napomena: Ovaj HotEnd kit ne dolazi sa određenom PTFE tubom koju koristi Prusa. Zadržite PTFE iz vašeg postojećeg HotEnd-a. 

 

Dostupno uz prednarudžbu
Isporuka kroz 5 do 10 radnih dana

SKU: AE-PRU-MK3S-KIT-HOT Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

 

Prusa “drop-in” zamjena

Original Prusa Sastavljeni Hotend Kit (E3D) – MK3/S verzija sadrži Prusin specifičan “heat break” s prilagođenom unutarnjom geometrijom, pružajući veću pouzdanost sa retrakcijama pri korištenju MMU-a.

Isporučuje se s termistorom specifičnim za Prusa Research 3D printere s unaprijed pripremljenim produžnim kabelom za iskustvo zamjene.

 

Napomena:

Ovaj HotEnd kit ne dolazi sa određenim PTFE-om koji koristi Prusa. Zadržite PTFE iz vašeg postojećeg HotEnd-a. 

 

Garancija kvalitete

Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje Prusa Research i E3D navode, mi u 3DPrintaj labu se brinemo da se ti navodi provjere. Svi materijali i dodatna oprema koje možete pronaći u našem web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera u našem labu. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ako nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Original Prusa Sastavljeni Hotend Kit (E3D) – MK3/S verzija”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…

  • Dostupno odmah!
    Podloga hrapave teksture za original prusa i3 mk3s 3d printer

    Original Prusa i3 MK3(S) / MK4 ‘Powder Coated’ radna podloga

    42 PDV uključen
    Cijena za jednokratno plaćanje