Akcija

Polymaker PolyCast™

43,50 PDV uključen
Akcija vrijedi za webshop kupnju
Cijena za jednokratno plaćanje

Polymaker PolyCast™ je jedan od najinovativnijih Polymakerovih filamenata koji je namijenjen posebno za tehnologiju investicijskog lijevanja. Dolazi u parkiranju od 750 g.

 • za industrijsku primjenu
 • LayerFree™ i Ash-Free™ tehnologija
 • povoljnije rješenje za izradu kalupa

 

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Opis

 

Polymaker PolyCast™ je filament dizajniran posebno za izradu uzoraka i šablona koji se podvrgavaju tehnologiji investicijskog lijevanja. 3D printanje se koristiti za izradu uzoraka preciznim lijevanjem jer smanjuje troškove i vrijeme isporuke za male serije proizvodnje.

Za ovaj materijal je karakteristična: 

 • LayerFree™ tehnologija koja uključuje izlaganje 3D printanog komada (nakon 3D ispisa) aerosolu kapljica alkohola mikro veličine, koje stvara brzo vibrirajuća, perforirana membrana koja se naziva nebulizator. Aerosol se tada apsorbira na površini 3D printanog komada i čini ga glatkim.
 • Ash-Free™ tehnologija omogućuje čisto izgaranje filamenta dizajniranog za precizno lijevanje u kalupe, bez ikakvih ostataka, omogućujući uzradu metalnih dijelove bez nedostataka. 

Kako 3D printati s Polymaker PolyCast™ filamentom?

U našem 3DPrintaj labu radimo svakodnevno s raznim 3D printerima na kojima testiramo filamente. Za Polymaker Polycast filament možemo reći kako konstantno i pouzdano daje dobre rezultate, a niže možeš pronaći preporučene vrijednosti za rad s ovim materijalom.

 

Preporučena temperatura za 3D ispis:

190 – 220 °C

Preporučena brzina za 3D ispis:

40– 60 mm/s

Preporučena temperatura grijane radne podloge:

25 – 70 °C

*3D printeri imaju dosta različitih izvedbi ‘hot-enda’ tako da ne postoji jedinstveni savjet za odabir temperature. Navedene temperature su vrlo dobra početna točka kako bi pronašao idealnu temperaturu za svoj 3D printer.

Svu dodatnu opremu možeš potražiti ovdje

 

Napomene: 

TIP! Uzmi si vremena za poravnanje i namještanje razmaka vrha mlaznice s podlogom. Savršeni prvi sloj je vrlo bitan, pogotovo za modele s velikom početnom površinom.

TIP! Ukoliko koristiš temperaturu radne podloge od 60 do 70°C, preporuča se korištenje Magigoo Original ili PVA lijepila.

TIP! Preporučamo čuvanje Polymaker PolyCast™ filament u vakuumskoj vrećici koju dobivaš s filamentom.

TIP! Prilikom 3D ispisa sa ovim filamentom, preporučujemo korištenje Azurefilm PVA potpornog (support) materijala.

 

Zašto odabrati Polymaker filament?

Polymaker je svjetski poznata tvrtka posvećena inovaciji, kvaliteti i održivosti materijala koje proizvode za potrebe 3D printanja. Za Polymakerove filamente ne samo da je zajamčeno da imaju najbolje standarde kvalitete, već također pružaju inovativna svojstva koja pomažu u postizanju boljeg cjelokupnog iskustva 3D ispisa, osiguravajući učinkovitost 3D printera i osnažujući potrošače da stvaraju čvrste i funkcionalne 3D printane proizvode.

 

Garancija sigurnosti i kvalitete

Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje Polymaker navodi, mi u 3DPrintaj labu se pobrinemo da se ti navodi i provjere. Svi materijali koje možete pronaći u našem webshopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera.

3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na info@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije. 

U slučaju da ipak nisi zadovoljan kupljenim filamentom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava. 

Ponosan si na 3D print koji si napravio filamentom kupljenim na našem webshopu? Ostavi nam recenziju ili pošalji fotku kojom ćemo te rado pohvaliti na našim 3DPrintaj kanalima! Tvoj 3DPrintaj tim.

Specifikacije proizvoda

Težina750 g
Promjer

1,75 mm, 2,85 mm

Boja

Natural

Temperatura ispisa

190°C – 220°C

Gustoća

1,10 g/cm3

Temperatura staklišta

70 °C

TDS (Technical Data Sheet)

http://www.3dprintaj.com/wp-content/uploads/2022/08/TDS_PolyCast.pdf

MSDS (Material Safety Data Sheet)

http://www.3dprintaj.com/wp-content/uploads/2022/08/MSDS_PolyCast.pdf

Application Note

http://www.3dprintaj.com/wp-content/uploads/2022/08/PolyCast_Application_Note.pdf

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Polymaker PolyCast™”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…

 • 3D4Makers Facilan C8

  3D4Makers Facilan C8

  34 PDV uključen
  Akcija vrijedi za webshop kupnju
  Cijena za jednokratno plaćanje