PrimaCreator vodoperiva smola – 500 ml

39,15 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

PrimaCreator vodoperiva smola (resin) je materijal koji omogućuje izradu modela glatke površine s precizno izraženim detaljima. Izrađeni modeli se mogu jednostavno isprati vodom. Miris postojan, ali nije izražen. Dolazi u pakiranju od 500 ml.  

  • vodoperiva smola
  • polimerizacija u rasponu 395 – 405 nm
  • miris postojan, ali nije izražen
  • brzo stvrdnjavanje

 

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

SKU: R-WW-PC-05 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

PrimaCreator vodoperiva smola omogućuje izradu modela glatke površine s precizno izraženim detaljima. Smola polimerizira u rasponu od 395nm do 405nm. Stvrdnjavanje se obavlja u rasponu od 4 do 8 sekundi. Miris postoji, ali nije jako izražen. Potrebno je redovito provjetravati prostoriju u kojoj koristite smolu. 

 

Tips and tricks

Nakon 3D printanja, modele je potrebno očistiti od tekuće smole koja se zadržala na njihovoj površini. S obzirom da se radi o vodoperivoj smoli, nije potrebno koristiti alkohol, već je za ispiranje potrebna samo voda. 

Osim čišćenja, modele je nakon printanja potrebno izložiti UV svjetlosti kako bi se postigla završna polimerizacija. To možeš učiniti na način da model postaviš ispod UV lampe ili na sunčevu svjetlost. Ukoliko koristiš UV lampu, dovoljno je izložiti model na 2 – 5 minuta. Ukoliko polimerizaciju vršiš pomoću sunčeve svjetlosti, izložite model na 10 – 20 minuta.

 

Što je u paketu?

PrimaCreator vodoperiva smola dolazi u boci od 500 ml koja osigurava sigurno skladištenje i UV zaštitu.

 

Garancija kvalitete

Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje PrimaCreator navodi, mi u 3DPrintaj labu se brinemo da se ti navodi provjere. Svi materijali koje možete pronaći u našem web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera u našem labu. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ako nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije.

Specifikacije proizvoda

Težina500 g
Viskoznost

100-350 mPa*s pri 25 C (Brookfield RVT)

Čvrstoća

85-88 Shore D

Čišćenje

Voda

Reaktivni raspon

395nm do 405nm

TDS (Technical Data Sheet)

http://www.3dprintaj.com/wp-content/uploads/2022/05/TDS-Prima_WWResin.pdf

MSDS (Material Safety Data Sheet)

http://www.3dprintaj.com/wp-content/uploads/2022/05/MSDS_RESIN.pdf

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PrimaCreator vodoperiva smola – 500 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)