Dostupno odmah!

Original Prusa i3 MK3(S) / MK4 ‘Powder Coated’ radna podloga

42 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

Powder coated Spring Steel Sheet (podloga) za 3D printer Original Prusa i3 MK3S i MK4. Radna podloga je koja omogućuje odličnu adheziju prilikom 3D printanja PETG filamenata, kao i jednostavno odvajanje 3D printeva.

  • Dvosturka podloga “hrapave” teksture
  • Osigurava bolje prijanjanje PETG filamenta

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

SKU: AE-PRU-MK3-SHE-TXT Kategorije: ,

Opis

Što je u paketu?

  • Powder-coated Spring Steel Sheet (radna podloga)

Vrlo praktična radna podloga koja uvelike olakšava prijanjanje PETG materijala za podlogu te uklanjanje gotovih 3D printeva. Radi toga je vrlo popularna među “makerima”.

Napomena:  “praškasti” premaz izravno na metalu sprječava moguća oštećenja na radnoj podlozi. Praškasti premaz daje površini teksturu koja će biti vidljiva s donje strane 3D printa. Teksturirana površina vrlo je izdržljiva i može sakriti većinu mehaničkih oštećenja uzrokovanih alatima u dodiru s podlogom.

Napomena: nemoj čistiti teksturirani PEI čelični lim s acetonom! Ako to učiniš, stvorit će se mikrofrakture u teksturi PEI podloge, zbog čega će se površina s vremenom izlizati. Na Prusa Research blogu možeš pročitati više o 3D printanju na ovakvoj podlozi.

 

Kvaliteta

Garancija kvalitete
Kako bi se uvjerili u sve prednosti koje Prusa Research navodi, mi u 3DPrintaj labu se brinemo da se ti navodi provjere. Svi materijali i dodatna oprema koje možete pronaći u našem web shopu su stalno testirani na nekoliko različitih 3D printera u našem labu. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ako nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer za rad s materijalom koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na contact@3dprintaj.com ili putem kontakt forme. Mi ćemo se pobrinuti da dobiješ prave informacije.

Specifikacije proizvoda

Težina300 g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Original Prusa i3 MK3(S) / MK4 ‘Powder Coated’ radna podloga”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)