Raise3D Hyper Speed Upgrade Kit

695 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

Raise3D Hyper Speed ​​Upgrade Kit je prvi proizvod Raise3D Hyper FFF tehnologije. Uz ovaj komplet dodataka ubrzajte proces 3D ispisa bez gubitka kvalitete printanih komada. Kompatibilan samo sa Raise3D Pro3 serijom 3D printera. 

 • ubrzan proces 3D ispisa

 • Hyper FFF tehnologija

 • samo za Raise3D Pro3 seriju 3D printera

 

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Dostupno uz prednarudžbu
Isporuka kroz 5 do 10 radnih dana

Opis

Raise3D Hyper Speed ​​Upgrade Kit je prvi proizvod Raise3D Hyper FFF tehnologije. S ovom nadogradnjom, brzina ispisa 3D printera iz serije Pro3 povećana je s prosječnih 50-80 mm/s na 200-350 mm/s, a ubrzanje je povećano s 1.000 mm/s2 na 10.000 mm/s2, bez gubitka točnosti ili kvalitete 3D printanog komada.

3D printer opremljen Hyper Speed ​​Upgradeom može isporučiti 600-1000 grama filamenta unutar 24 sata, što znači da će svi dijelovi ispod 400 grama biti gotovi unutar 12 sati.

Hyper FFF™ tehnologija se temelji na aktivnom algoritmu za poništavanje vibracija tijekom 3D ispisa. Algoritam će izračunati optimizirani uzorak ubrzanja i apsorbirati pretjeranu količinu vibracija kada ispisna glava 3D printera napravi bilo kakvu brzu promjenu smjera.

Filamenti Hyper Speed linije ​​dizajnirani su da izdrže veće brzine, a opet zadrže visoku kvalitetu. S optimiziranom i uravnoteženom molekularnom težinom, Hyper Speed ​​ABS i Hyper Speed ​​PLA imaju veću protočnost i manji toplinski kapacitet.  Kao rezultat toga, kvaliteta površine dijelova ispisanih pomoću Hyper Speed ​​filamenata je glatka i većina oštrih detalja je zadržana.

 

Zašto odabrati Raise3D?

Raise3D je renomirani svjetski proizvođač 3D printera za profesionalnu namjenu. Povjerenje im je dalo preko 15 000 svjetskih tvrtki, obrazovnih institucija i organizacija. Njihov glavni cilj je potaknuti promjenu na razini industrije putem dizajniranja i izrade 3D printera koji proširuju granice mogućnosti proizvodnje i prototipiranja za sve vrste industrija.

Napomena:

Jedan Hyper Speed ​​Upgrade Kit može se primijeniti samo na jednom Raise3D printeru iz Pro3 serije. Ako želiš imati Hyper Speed ​​Upgrade na više 3D printera iz Pro3 serije, kupi odgovarajući broj Hyper Speed ​​Upgrade kompleta.

Kako bi Hyper Speed Mode normalno funkcionirao, potrebno je instalirati Hyper Speed Hotendove, automatski kalibrator i Hyper Speed filamente.

 

Što je uključeno?

 • upute za nadogradnju

 • softverske nadogradnje

 • 2x Hyper Speed ​​Hotenda 0,4 mm (samo za Raise3D Pro3 seriju)

 • automatski kalibrator visoke brzine (samo za Raise3D Pro3 seriju)

 • 1x rola Hyper Speed ​​PLA filamenta (Boja: bijela. Specifikacije: 1 kg/ 1,75 mm)

 • 1x rola Hyper Speed ​​ABS filamenta (Boja: natural. Specifikacije: 1 kg/ 1,75 m)

 

Garancija sigurnosti i kvalitete

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.

Naš 3DPrintaj tim svakodnevno ti stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. 

U slučaju da ipak nisi zadovoljan kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava. Komercijalno jamstvo na ovaj uređaj vrijedi 12 mjeseci za fizičke osobe i za pravne osobe.

 

Specifikacije proizvoda

Težina3500 g
Dimenzije570 × 206 × 80 mm
Kompatibilnost

Raise3D Pro3 serija 3D printera

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Raise3D Hyper Speed Upgrade Kit”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…

 • Dostupno!
  Raise3D Pro3 Plus

  Raise3D Pro3 Plus

  8.195 PDV uključen
  Cijena za jednokratno plaćanje
 • Dostupno!
  Raise3D Pro3

  Raise3D Pro3

  6.295 PDV uključen
  Cijena za jednokratno plaćanje