Raise3D Pro2 Plus

6.325 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

Raise3D Pro2 Plus je 3D printer iz Pro2 serije koja je prepoznata je kao mjerilo i zlatni standard za profesionalnu primjenu 3D ispisa i pouzdanost 24 sata dnevno. Ova serija je namijenjena za agilnu proizvodnju prototipova različitih veličina. Radni volumen 3D printera je 305 x 305 x 605 mm

 • 7- inčni TouchPAD kapacitivni Full Color
 • kompatibilnost sa širokim rasponom materijala
 • sustav dvostruke ekstruzije
 • zatvorena radna komora
 • visoka kvaliteta 3D ispisa

*Za područje Hrvatske, BiH i Slovenije osigurana je brza i sigurna dostava Raise3D printera!

 

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Dostupno uz prednarudžbu
Isporuka kroz 5 do 10 radnih dana

Opis

Kupnjom Raise3D Pro2 Plus 3D printera dobivate:

 

 • radni volumen 3D printera do 305 x 305 x 605 mm 
 • maksimalnu temperaturu ekstrudera od 300℃
 • kompatibilnost sa širokim rasponom materijala, uključujući materijale visokih performansi poput PC-a, TPU-a, PP-a, ASA-e, kompozitnih materijala na bazi karbonskih vlakana i dr.
 • HEPA filter zraka za sigurno korištenje uređaja u zatvorenim prostorima
 • bežićno povezivanje
 • u potpunosti zatvorenu radnu komoru
 • 7- inčni TouchPAD kapacitivni Full Color
 • nastavak 3D ispisa u slučaju gubitka struje

 

Raise3D Pro2 Plus je 3D printer iz Pro2 serije koja je prepoznata kao mjerilo i zlatni standard za profesionalnu primjenu 3D ispisa i pouzdanost 24 sata dnevno. Ova serija je namijenjena za agilnu proizvodnju prototipova različitih veličina. Radni volumen 3D printera je 305 x 305 x 605 mm. 

Raise3D Pro2 serija 3D printera se može povezati s Raise3D ekosistemom koji vam omogućava pametan način upravljanja s RaiseCloudom i ideaMaker softverom za pripremu 3D modela.

 

Glavne prednosti Raise3D Pro2 3D printera:

 

Masivna i u potpunosti zatvorena radna komora

Raise3D Pro2 ima veliki radni volumen dimenzija 305 x 305 x 605 mm zbog čega je 3D ispis predmeta većih gabarita pojednostavljen.  Zahvaljujući zatvorenoj radnoj komori i stabilnosti temperature, 3D ispis s ABS-om i ostalim temperaturno osjetljivim filamentima više nije problem.  

 

7- inčni TouchPAD kapacitivni Full Color

Raise3D je opremljen s velikim 7- inčni dodirnim zaslonom zahvaljujući kojem možete kalibrirati, preuzimati, pratiti ili čak prilagođavati 3D printeve bez korištenja računala. 

S 2 USB priključka, WiFi-jem i vezom na lokalnu mrežu, mogućnosti za unos dizajna su neograničene. Sučelje također pokazuje napredak u procesu 3D ispisa, tako da suradnici (workgroups) na projektu stječu bolji uvid u sam proces 3D printanja.

 

Nastavak 3D ispisa u slučaju gubitka struje

U slučaju nestanka struje ili slučajnog isključenja 3D printera prilikom 3D ispisa, u sustavu će se spremiti položaj ispisne glave prije nastanka poteškoća. Nakon ponovnog dolaska struje se 3D ispis nastavlja gdje je i prestao s radom. 

 

Nova poboljšana matična ploča

Nova ARM Cortex M7 32-bitna upravljačka ploča omogućuje nevjerojatnu točnost u procesu 3D ispisa uz održavanje velikih brzina za sve zadatke/naredbe tijekom 3D printanja. Pro2 pruža 3D ispis vrhunske kvalitete u bilo kojoj rezoluciji.

 

Novi ekstruder sa senzorom protoka i prisutnosti filamenta uz detekciju kretanja

Poboljšani ekstruder s dvostrukim zupčanicima smanjuje mogućnost klizanja, dajući bolje prianjanje za sve vrste filamenta, kao i općenito pouzdaniju ekstruziju materijala. Redizajn ekstrudera čini ga gotovo 50% bržim. 

Zahvaljujući senzoru prisutnosti filamenta, korisnici su informirani o napretku 3D ispisa na daljinu i mogućnosti nestanka materijala. Nakon što je zamijenjen filament, 3D ispis se može nastaviti gdje je i stao. 

 

Poboljšani sustav radne ploče

Pomična podloga za 3D ispis može se ukloniti te ima nadograđeni sustav zaključavanja od 4+9 točaka za sprječavanje klizanja. Sa silikonskim grijanim jastučićem ispod glavne odvojive ploče, raspodjela topline je izvrsna s iznimnom jednostavnošću korištenja. Zamjena ležišta za 3D ispis je također iznimno jednostavna i može se nadopuniti dodatnim ležištima za više tehničkih primjena dodatnih površina – borosilikata, garolita i drugih materijala.

Online praćenje napretka cijelog procesa 3D printanja

Ovaj uređaj ima kameru koja prati napredak cijelog procesa 3D printanja. Povezuje se na RaiseCloud te na taj način omogućava korisnicima praćenje napretka 3D printa na daljinu.

 

Zašto birati Raise3D?

Raise3D je renomirani svjetski proizvođač 3D printera za profesionalnu namjenu. Povjerenje im je dalo preko 15 000 svjetskih tvrtki, obrazovnih institucija i organizacija. Njihov glavni cilj je potaknuti promjenu na razini industrije putem dizajniranja i izrade 3D printera koji proširuju granice mogućnosti proizvodnje i prototipiranja za sve vrste industrija.

Garancija sigurnosti i kvalitete 

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko niste sigurni kako podesiti svoj 3D printer koji ste kupili kod nas, ne brinite, uvijek možete pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme. 

Naš 3DPrintaj tim svakodnevno vam stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Komercijalno jamstvo na ovaj uređaj vrijedi 12 mjeseci za fizičke osobe i za pravne osobe.

U slučaju da ipak niste zadovoljni kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava. 

 

Specifikacije proizvoda

Tehnologija 3D ispisa

tehnologija taložnog očvršćivanja (FFF/FDM)

Ekstruder

Dva (2) ekstrudera

Radni volumen

Single Extruder Print: 305 × 305 × 605 mm
Dual Extruder Print: 280 × 305 × 605 mm

Rezolucija 3D ispisa

0,01 – 0,25mm (standardna mlaznica 0,4mm)

LCD zaslon

7- inčni TouchPAD kapacitivni Full Color

Radna temperatura mlaznice

Maksimum 300°C

Temperatura podloge

Maksimum 110°C

Podržani materijali

PLA, ABS, ABS+, ASA, PVA, HIPS, TPE, PETG, Nylon, PP i slični

Promjer filamenta

1.75 mm (± 0,05 mm)

Priključci

USB, Wi-Fi, LAN i Live Camera

Zamjenjiva podloga

Da – Aluminum Build Plate with Magnetic Base

Uključeni software

ideaMaker

Format datoteke

STL, OBJ

Dimenzije proizvoda

620 x 590 x 1105 mm

Promjer mlaznice

0,4mm (Standard) / dodatno se mogu kupiti i drugi promjeri

Podržani operativni sistem

Windows, Mac, Linux

Težina

59.3 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Raise3D Pro2 Plus”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…

 • Preporučamo
  BCN3D Epsilon W50 + SC

  BCN3D Epsilon W50 + SC

  13.195 PDV uključen
  Cijena za jednokratno plaćanje
 • Dostupno!
  Instamys Funmat HT

  Intamsys Funmat HT

  7.358,81 PDV uključen
  Cijena za jednokratno plaćanje