Dostupno!

Raise3D Pro3 Plus

8.195 PDV uključen
Cijena za jednokratno plaćanje

Raise3D Pro3 Plus je 3D printer iz Pro3 serije namijenjene posebno za agilnu i malu serijsku proizvodnju alata, industrijskih zamjenskih dijelova i funkcionalnih prototipa. Ovaj uređaj karakteriziraju ponovljivost industrijske razine i 3D ispis visokih performansi. Radni volumen 3D printera je do 300 x 300 x 605 mm

 • 3D printer za profesionalce i industriju
 • velika grijana radna komora
 • novi modularni hotend sistem
 • visoka kvaliteta 3D ispisa
 • EVE pametni asistent 
 • podržava širok raspon inženjerskih materijala

*Za područje Hrvatske, BiH i Slovenije osigurana je brza i sigurna dostava Raise3D printera!

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

Dostupno uz prednarudžbu
Isporuka kroz 5 do 10 radnih dana

Opis

Kupnjom Raise3D Pro3 Plus 3D printera dobivate:

 

 • radni volumen 3D printera od 300 x 300 x 605 mm
 • maksimalnu temperaturu ekstrudera od 300℃
 • kompatibilnost sa širokim rasponom materijala, uključujući materijale visokih performansi poput PC-a, TPU-a, PP-a, ASA-e, kompozitnih materijala na bazi karbonskih vlakana i dr.
 • novi modularni hotend sistem koji je posebno dizajniran za jednostavnu zamjenu ekstrudera na principu “click&lock” mehanizma koji ne zahtjeva korištenje posebnih alata
 • automatsko niveliranje radne podloge s kojim se smanjuje trajanje cijelog procesa kalibracije
 • upravitelj protoka zraka koji će se pobrinuti za stvaranje stabilnog okruženja potrebnog za kvalitetan 3D ispis
 • fleksibilnu radnu podlogu za lakše uklanjanje 3D printanih komada
 • HEPA filter zraka za sigurno korištenje uređaja u zatvorenim prostorima
 • EVE pametnog asistenta koji korisnicima pomaže u rješavanju problema prilikom 3D ispisa, u analiziranju korištenja 3D printera te još puno značajki
 • napredne filament senzore
 • visoko kvalitetne komponente

 

Raise3D Pro3 Plus je 3D printer iz Pro3 serije namijenjene posebno za agilnu i malu serijsku proizvodnju alata, industrijskih zamjenskih dijelova i funkcionalnih prototipa. Ovaj uređaj karakteriziraju ponovljivost industrijske razine i 3D ispis visokih performansi. Radni volumen 3D printera je 300 x 300 x 605 mm.

Opremljen s nekoliko poboljšanja svog neovisnog dvostrukog ekstruderskog sustava i općih mogućnosti performansi, Raise Pro3 Plus ima nove nadogradnje kao što su modularni izmjenjivi hotend sustav, automatsko niveliranje kreveta, upravitelj protoka zraka i ugrađeni pametni asistent koji korisnike može odvesti do sljedeće razine produktivnosti.

Raise3D Pro3 serija 3D printera se može povezati s Raise3D ekosistemom koji vam omogućava pametan način upravljanja s RaiseCloudom i ideaMaker softverom za pripremu 3D modela.

 

Glavne prednosti Raise3D Pro3 Plus 3D printera:

 

Izmjenjivi hotend sustav

Pro3 serija Raise3D printera opremljena je novodizajniranim te visoko modularnim izmjenjivim hotend sustavom. Dizajnirani za jednostavnu zamjenu ili izvlačenje pomoću mehanizma “klikni i zaključaj”, ovi su ekstruderi idealni za korisnike koji će možda morati prijeći s neabrazivnih materijala na abrazivne materijale tijekom 3D ispisa ili za one koji žele brži 3D ispis i zahtijevaju drugu veličinu mlaznice.

Zahvaljujući modularnom dizajnu zamjenjivih hotenda, korisnicima je omogućen jednostavan način rastavljanja i sastavljanja komponenti “u hodu” i u konačnici smanjenje zastoja uređaja.

3D printeri iz Pro3 serije mogu identificirati i pratiti svaki aktivan hotend te na taj način pružiti korisnicima vrijedne informacije o zabilježenom vremenu korištenja mlaznice i na kraju dati preporuke za njihovu zamjenu.

 

Automatsko niveliranje radne podloge i kalibracijski sustav

Ova značajka je relevantan alat za one koji koriste 3D printer iz Raise3D Pro3 serije za proizvodne potrebe. Održavajte svoj Pro3 ili Pro3 Plus 3D printer u optimalnom stanju pomoću programa preventivnog održavanja i osigurajte dosljednu kvalitetu završnih komponenti 3D printera. 

 

U potpunosti integrirani Airflow manager

Airflow manager je smješten na stražnjoj strani Raise3D Pro3 serije 3D printera. Njegova funkcija je u stvaranju stabilnog unutarnjeg okruženja pogodnog za 3D ispis. Opremljen HEPA filterom zraka, Air Flow Manager će filtrirati i očistiti zrak unutar vaše radne komore za 3D ispis, čineći vaš 3D printer iz serije Pro3 sigurnim za korištenje u uredu.

 

Smanjenje vremena zastoja 3D printera sa EVE pametnim asistentom

Upoznajte EVE, pametnog asistenta koji će vam pomoći locirati te riješiti probleme nastale tijekom 3D printanja i podići razinu vaše produktivnosti na višu razinu. EVE korisnicima pruža povratne informacije o korištenju 3D printera te postavlja podsjetnike za planirana ažuriranja i upozorenja vezana za održavanje 3D printera. 

Zašto birati Raise3D?

Raise3D je renomirani svjetski proizvođač 3D printera za profesionalnu namjenu. Povjerenje im je dalo preko 15 000 svjetskih tvrtki, obrazovnih institucija i organizacija. Njihov glavni cilj je potaknuti promjenu na razini industrije putem dizajniranja i izrade 3D printera koji proširuju granice mogućnosti proizvodnje i prototipiranja za sve vrste industrija.

 

Garancija sigurnosti i kvalitete 

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko niste sigurni kako podesiti svoj 3D printer koji ste kupili kod nas, ne brinite, uvijek možete pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme. 

Naš 3DPrintaj tim svakodnevno vam stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Komercijalno jamstvo na ovaj uređaj vrijedi 12 mjeseci za fizičke osobe i za pravne osobe.

U slučaju da ipak niste zadovoljni kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava. 

Specifikacije proizvoda

Težina95400 g
Tehnologija 3D ispisa

Tehnologija taložnog očvršćivanja (FFF/FDM)

Ekstruder

Dva (2) ekstrudera

Radni volumen

Single Extruder Print: 300 × 300 × 605 mm
Dual Extruder Print: 255 × 300 × 605 mm

Rezolucija 3D ispisa

0,01 – 0,25mm (standardna mlaznica 0,4mm)

LCD zaslon

7- inčni TouchPAD kapacitivni Full Color

Radna temperatura mlaznice

Maksimum 300°C

Temperatura podloge

Maksimum 120°C

Podržani materijali

PLA, ABS, ABS+, ASA, PVA, HIPS, TPE, PETG, Nylon, PP i slični

Promjer filamenta

1.75 mm (± 0,05 mm)

Priključci

USB i SD kartica, Wifi i Ethernet

Zamjenjiva podloga

Da – fleksibilna podloga (Buildtak)

Uključeni software

ideaMaker

Format datoteke

STL, OBJ, 3MF, OLTP

Dimenzije proizvoda

620 x 626 x 1105 mm

Promjer mlaznice

0,4mm (Standard) / dodatno se mogu kupiti i drugi promjeri

Podržani operativni sistem

Windows, Mac, Linux

Težina

61.15 kg

Težina pošiljke

95.4 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Raise3D Pro3 Plus”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…

 • Dostupno!
  BCN3D Epsilon W27

  BCN3D Epsilon W27

  7.495 PDV uključen
  Cijena za jednokratno plaćanje