Novo!

Sintratec MCU-160


Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena na upit

Sintratec MCU-160 je prva generacija AMP modula za izradu i vrlo je prikladan za proizvodnju malih do srednjih radnih komada. Više jedinica namijenjenih različitim vrstama SLS praha omogućuje vam povećanje raznolikosti materijala i značajno smanjenje mogućnosti zastoja vašeg sustava.

Kupnjom Sintratec MCU-160 uređaja dobivate:

 

 • pristupačan modul za 3D ispis
 • visoka razina pouzdanosti procesa
 • integrirano ponovno prevlačenje
 • višezonski sustav grijanja
 • kompatibilan sa svim AMP materijalima i AMP fuzijskim modulima 

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

SKU: 3D-SINT-MCU-160 Kategorije: , ,

Sintratec MCU-160 AMP modul za 3D ispis (Build Module) prve generacije, nudi pouzdanost i dosljedne rezultate. Jedinica dolazi s integriranom funkcijom miješanja praha kako bi se osiguralo praktično rukovanje materijalom. Višezonsko grijanje za ugradbeni cilindar, dva unutarnja spremnika za prah i učinkovit sustav ponovnog prevlačenja ključne su značajke Sintratecovog modula za 3D ispis. 

 

Glavna prednost Sintratec MCU-160 uređaja:

 

Sintratec All-Material platforma

Sintratec MCU-160 je jedan od modula za 3D ispis (Build Module) unutar Sintratecove All-Material platforme (AMP). Jedinstvena i patentirana u području selektivnog laserskog sinteriranja (SLS), Sintratec All-Material platforma odvaja najmoderniji Fusion Modul (3D printer) od pokretnog Build Modula (spremnika za prah). Zahvaljujući ovoj modularnosti, i plastomeri i metali mogu se obrađivati ​​na istom sustavu i brzo izmjenjivati ​​bez unakrsne kontaminacije ili dugotrajnih procesa čišćenja.

AMP-ov novi modularni pristup također vam omogućuje da svi sadašnji i budući Sintratec moduli budu kompatibilni i međusobno zamjenjivi. To znači da možete neprimjetno prilagoditi svoje proizvodne postavke od jednog do deset ili stotinu sustava i savršeno ih prilagoditi svojoj primjeni.

 

All-Material Platform (AMP) moduli 

Modularnost AMP-a omogućuje vam da proširite svoj proizvodni park i povećate produktivnost kad god je to potrebno. Također, kao što smo spomenuli, omogućuje vam brzu izmjenu materijala bez unakrsne kontaminacije ili dugotrajnih procesa čišćenja.

1.AMP Fusion moduli su središte AMP sustava i uključuju high-tech fiber laser i svu optiku koja je odvojena od praha, a njihovi nazivi su:

 

2. AMP moduli za 3D ispis (Build Module) - dizajnirani za rad sa svim Sintratecovim materijalima. Cilindričan radni volumen omogućuje im ravnomjernu raspodjelu topline te konzistentne rezultate 3D ispisa.

 

3. AMP modul za rukovanje materijalom (Material Handling Station) je Sintratecovo rješenje za rukovanje materijalima posebno prilagođeno tehnologiji selektivnog laserskog sinteriranja (SLS).

 

4. AMP materijali vam omogućuju 3D ispis vrlo preciznih dijelova koji se mogu koristiti za funkcionalne prototipove kao i komponente za krajnju upotrebu. Sintratecov prvoklasni SLS prah pokazao se kao pravi izbor za mehanički zahtjevne industrijske primjene u širokom rasponu industrija. Ovo su najčešće korišteni materijali:

 • Sintratec PA12
 • Sintratec TPE
 • Sintratec PA12-GF

Zašto odabrati Sintratec?

Sintratec je vodeći švicarski proizvođač preciznih SLS 3D printera za profesionalnu uporabu. Koristi tehnologiju selektivnog laserskog sinteriranja (SLS) za preradu industrijskih materijala u funkcionalne prototipove i aplikacije za krajnju upotrebu. “All-Material” platforma (AMP) koju predstavlja tržištu inovativna je u svijetu razvoja SLS tehnologije 3D printanja. Zahvaljujući njenoj modularnosti, i plastomeri i metali mogu se obrađivati ​​na istom proizvodnom sustavu te brzo izmjenjivati ​​bez unakrsne kontaminacije ili dugotrajnih procesa čišćenja. Ovakav način proizvodnje u značajnoj je prednosti u odnosu na druge SLS sustave, pospješuje sam proces 3D printanja s prahom, te vam u konačnici štedi i novac i vrijeme.

 

Što je uključeno?

1x Sintratec MCU-160 (Build Module) modul koji sadrži spremnike za SLS prah, grijače elemente i mehaniku za nanošenje SLS praha

 

Službeni zastupnici za Sintratec 3D printere

3DPrintaj je službeni zastupnik za Sintratec 3D printere na području Hrvatske. Preko nas možete naručiti Sintratec 3D printer i dobiti ga u najkraćem mogućem roku. Uz sve Sintratec 3D printere osigurana vam je naša stručna podrška, garancija na uređaj, servis stroja te originalni rezervni dijelovi.

Garancija sigurnosti i kvalitete 

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko niste sigurni kako podesiti svoj 3D printer koji ste kupili kod nas, ne brinite, uvijek nas možete pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.  Naš 3DPrintaj tim svakodnevno vam stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Komercijalno jamstvo na ovaj uređaj je u trajanju 24 mjeseca za fizičke osobe i za pravne osobe. U slučaju da ipak niste zadovoljni kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava. 

Specifikacije proizvoda

Težina59000 g
Dimenzije530 × 850 × 1100 mm
Tehnologija 3D ispisa

tehnologija selektivnog laserskog sinteriranja (SLS)

Težina

59 kg

Garancija

24 mjeseca

Podržani materijali

Sintratec PA12, PA12-GF i Sintratec TPE

Visina gradivnog cilindra

400 mm

Promjer gradivnog cilindra

160 mm

Volumen gradivnog cilindra

8 L

Kompatibilost

AMP materijali (Sintratec TPE, PA12, PA12-GF) i AMP fuzijskI moduli (S2 i S3)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sintratec MCU-160”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…

 • Novo!
  Sintratec MCU-220

  Sintratec MCU-220


  Cijena za jednokratno plaćanje