Novo!

Sintratec MCU-220


Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena na upit

Sintratec MCU-220 (Material Core Unit) novi je modul za 3D ispis kompatibilan sa svim All-Material Platform (AMP) fuzijskim modulima. Zapremina od 15,2 litre čini ovaj uređaj idealnim izborom za proizvodnju velikih objekata i/ili visoku serijsku proizvodnost. Zajedno sa sustavom za nanošenje praha velike brzine, modul je napravljen da zadovolji sve zahtjeve industrijske proizvodnje.

Kupnjom Sintratec MCU-220 uređaja dobivate:

 

 • 90% veći radni volumen od prethodnika MCU-160
 • visoku razinu pouzdanosti procesa
 • integrirano ponovno prevlačenje
 • višezonski sustav grijanja
 • kompatibilnost sa svim AMP materijalima i AMP fuzijskim modulima 

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

SKU: 3D-SINT-MCU-220 Kategorije: , ,

 

Glavna prednost Sintratec MCU-220 uređaja:

 

Sintratec MCU-220 je 90% veći modul za 3D ispis (u odnosu na MCU-160) idealan za 3D print većih objekata te veću serijsku proizvodnost. Pomična jedinica prilagođena je proizvodnim zahtjevima moderne aditivne proizvodnje. Ima višezonsko grijanje za ugradbeni cilindar, dva unutarnja spremnika za prah te učinkovit sustav ponovnog prevlačenja što su ključne značajke Sintratecovog modula za 3D ispis. 

 

All-Material Platform (AMP) moduli 

Modularnost AMP-a omogućuje vam da proširite svoj proizvodni park i povećate produktivnost kad god je to potrebno. Također, omogućuje vam brzu izmjenu materijala bez unakrsne kontaminacije ili dugotrajnih procesa čišćenja.

1. AMP Fusion moduli - oni su središte AMP sustava i uključuju high-tech fiber laser i svu optiku koja je odvojena od praha, a poznati su pod nazivima:

 

2. AMP moduli za 3D ispis (Build Module) - dizajnirani za rad sa svim Sintratecovim materijalima. Cilindričan radni volumen omogućuje ravnomjernu raspodjelu topline i konzistentne rezultate 3D ispisa.

 

3. AMP modul za rukovanje materijalom (Material Handling Station) je Sintratecovo rješenje za rukovanje materijalima posebno prilagođeno tehnologiji selektivnog laserskog sinteriranja (SLS).

 

4. AMP materijali vam omogućuju 3D ispis vrlo preciznih dijelova koji se mogu koristiti za funkcionalne prototipove kao i komponente za krajnju upotrebu. Sintratecov prvoklasni SLS prah pokazao se kao pravi izbor za mehanički zahtjevne industrijske primjene u širokom rasponu industrija. Najčešće korišteni AMP materijali za 3D ispis su:

 • Sintratec PA12
 • Sintratec TPE
 • Sintratec PA12-GF

 

 

Zašto odabrati Sintratec?

Sintratec je vodeći švicarski proizvođač preciznih SLS 3D printera za profesionalnu uporabu. Koristi tehnologiju selektivnog laserskog sinteriranja (SLS) za preradu industrijskih materijala u funkcionalne prototipove i aplikacije za krajnju upotrebu. All-Material platforma (AMP) koju predstavlja tržištu inovativna je u svijetu razvoja SLS tehnologije 3D printanja. Zahvaljujući njenoj modularnosti, i plastomeri i metali mogu se obrađivati ​​na istom proizvodnom sustavu te brzo izmjenjivati ​​bez unakrsne kontaminacije ili dugotrajnih procesa čišćenja. Ovakav način proizvodnje u značajnoj je prednosti u odnosu na druge SLS sustave, pospješuje sam proces 3D printanja s prahom, te vam u konačnici štedi i novac i vrijeme.

Što je uključeno?

1x Sintratec MCU-220 (Build Module) modul koji sadrži spremnike za SLS prah, grijače elemente i mehaniku za nanošenje SLS praha

 

Službeni zastupnici za Sintratec 3D printere

3DPrintaj je službeni zastupnik za Sintratec 3D printere na području Hrvatske. Preko nas možete naručiti Sintratec 3D printer i dobiti ga u najkraćem mogućem roku, uz kompletnu uvodnu edukaciju rada na odabranom uređaju. Uz sve Sintratec 3D printere osigurana vam je naša stručna podrška, garancija na uređaj, servis stroja te originalni rezervni dijelovi.

Garancija sigurnosti i kvalitete 

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko niste sigurni kako podesiti svoj 3D printer koji ste kupili kod nas, ne brinite, uvijek nas možete pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.  Naš 3DPrintaj tim svakodnevno vam stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Komercijalno jamstvo na ovaj uređaj je u trajanju 24 mjeseca za fizičke osobe i za pravne osobe. U slučaju da ipak niste zadovoljni kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava. 

Specifikacije proizvoda

Težina59000 g
Dimenzije530 × 850 × 1100 mm
Tehnologija 3D ispisa

tehnologija selektivnog laserskog sinteriranja (SLS)

Težina

65 kg

Garancija

24 mjeseca

Podržani materijali

Sintratec PA12, PA12-GF i Sintratec TPE

Visina gradivnog cilindra

400 mm

Promjer gradivnog cilindra

220 mm

Volumen gradivnog cilindra

15.2 L

Kompatibilost

AMP materijali (Sintratec TPE, PA12, PA12-GF) i AMP fuzijskI moduli (S2 i S3)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sintratec MCU-220”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…

 • Novo!
  Sintratec S3

  Sintratec S3


  Cijena za jednokratno plaćanje