Novo!

Sintratec MHS


Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena na upit

Sintratec MHS (Material Handling Station) je modul za rukovanje materijalom tj. prahom nakon 3D ispisa. Ovaj uređaj je opremljen sa snažnim sustavom filtiranja zraka te širokim izborom alata s kojima možete jednostavno očistiti 3D printeve od SLS polimernog ili metalnog praha. Dimenzije uređaja su 1570 x 990 x 600 mm.

Kupnjom ovog uređaja dobivate:

 

 • kvalitetan i snažan sustav filtriranja zraka
 • integriranu funkciju prosijavanja i miješanja SLS praha
 • kameru visoke rezolucije za procjenu u stvarnom vremenu
 • uređaj idealan za veće proizvodne pogone i serijsku proizvodnju
 • kompatibilnost sa svim AMP materijalima i AMP modulima za 3D ispis

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

SKU: 3D-SINT-MHS Kategorije: , ,

Nakon 3D ispisa jednostavno pomaknite AMP modul za 3D ispis (Build Module) do Sintratec modula za rukovanje materijalom (Material Handling Station - MHS). Unutar MHS-a možete jednostavno ukloniti višak SLS praha pomoću raspoloživih alata i istovremeno održati radnu površinu vidljivom i čistom zahvaljući sustavu filtiranja zraka. Osim toga, možete jednostavno prikupiti, prosijati i reciklirati neiskorišteni SLS prah za vaše sljedeće 3D printeve. 

Zahvaljujući jednostavnom korisničkom sučelju na dodirnom zaslonu, korisnici prolaze kroz sve korake pripreme, čišćenja i miješanja SLS praha. 

 

Glavna prednost Sintratec MHS uređaja:

 

Sintratec All-Material platforma

Sintratec MHS je jedan od modula unutar Sintratecove All-Material platforme (AMP). Jedinstvena i patentirana u području selektivnog laserskog sinteriranja (SLS), Sintratec All-Material platforma odvaja najmoderniji Fusion Module (3D printer) od pokretnog Build Modula (spremnika za prah). Zahvaljujući ovoj modularnosti, i plastomeri i metali mogu se obrađivati ​​na istom sustavu te brzo izmjenjivati ​​bez unakrsne kontaminacije ili dugotrajnih procesa čišćenja.

AMP-ov novi modularni pristup omogućuje da svi sadašnji i budući Sintratec moduli budu kompatibilni i međusobno zamjenjivi. To znači da možete neprimjetno prilagoditi svoje proizvodne postavke od jednog do deset ili stotinu sustava te ih savršeno prilagoditi svojoj primjeni.

 

All-Material Platform (AMP) moduli 

Modularnost AMP-a omogućuje vam da proširite svoj proizvodni park i povećate produktivnost kad god je to potrebno. Također, omogućuje brzu izmjenu materijala bez unakrsne kontaminacije ili dugotrajnih procesa čišćenja.

 

1. AMP Fusion moduli su središte APM sustava i uključuju high-tech fiber laser i svu optiku koja je odvojena od praha, a njihovi nazivi su:

 

2. AMP moduli za 3D ispis (Build Module) dizajnirani su za rad sa svim Sintratecovim materijalima. Cilindričan radni volumen omogućuje ravnomjernu raspodjelu topline i konzistentne rezultate 3D ispisa.

 

3. AMP modul za rukovanje materijalom (Material Handling Station) je sintratecovo rješenje za rukovanje materijalima, posebno prilagođeno tehnologiji selektivnog laserskog sinteriranja (SLS).

 • Sintratec MHS

 

4. AMP materijali vam omogućuju 3D ispis vrlo preciznih dijelova koji se mogu koristiti za funkcionalne prototipove kao i komponente za krajnju upotrebu. Sintratecov prvoklasni SLS prah pokazao se kao pravi izbor za mehanički zahtjevne industrijske primjene u širokom rasponu industrija. Najčešće korišteni materijali su:

 • Sintratec PA12
 • Sintratec TPE
 • Sintratec PA12-GF

Zašto odabrati Sintratec?

Sintratec je vodeći švicarski proizvođač preciznih SLS 3D printera za profesionalnu uporabu. Koristi tehnologiju selektivnog laserskog sinteriranja (SLS) za preradu industrijskih materijala u funkcionalne prototipove i aplikacije za krajnju upotrebu. All-Material platforma (AMP) koju predstavlja tržištu inovativna je u svijetu razvoja SLS tehnologije 3D printanja. Ovakav način proizvodnje u značajnoj je prednosti u odnosu na druge SLS sustave, pospješuje sam proces 3D printanja s prahom, te vam u konačnici štedi i novac i vrijeme.

 

Što je uključeno?

1x Sintratec MHS (Material Handling Station) modul koji sadrži motorizirano sito, alate za uklanjanje SLS praha, kameru i zaslon osjetljiv na dodir

Službeni zastupnici za Sintratec 3D printere

3DPrintaj je službeni zastupnik za Sintratec 3D printere na području Hrvatske. Preko nas možete naručiti Sintratec 3D printer i dobiti ga u najkraćem mogućem roku. Uz sve Sintratec 3D printere osigurana vam je naša stručna podrška, garancija na uređaj, servis stroja te originalni rezervni dijelovi.

Garancija sigurnosti i kvalitete 

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko niste sigurni kako podesiti svoj 3D printer koji ste kupili kod nas, ne brinite, uvijek nas možete pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.  Naš 3DPrintaj tim svakodnevno vam stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Komercijalno jamstvo na ovaj uređaj je u trajanju 24 mjeseca za fizičke osobe i za pravne osobe. U slučaju da ipak niste zadovoljni kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava. 

Specifikacije proizvoda

Težina57000 g
Dimenzije600 × 990 × 1570 mm
Tehnologija 3D ispisa

tehnologija selektivnog laserskog sinteriranja (SLS)

Težina

57 kg

Garancija

24 mjeseca

Podržani materijali

Sintratec PA12, PA12-GF i Sintratec TPE

Dostupna motorizirana sita

140 μm i 314 μm

Kompatibilost

AMP materijali (Sintratec TPE, PA12, PA12-GF) i AMP moduli za 3D ispis (MCU-160 i MCU-220)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sintratec MHS”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…

 • Novo!
  Sintratec S3

  Sintratec S3


  Cijena za jednokratno plaćanje