Novo!

Sintratec S3


Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena na upit

Sintratec S3 3D printer je najnoviji fuzijski modul za Sintratec All-Material platformu (AMP). Razvijen je za brži SLS 3D ispis od svog prethodnika Sintratec S2 3D printera. Njegov fiber laser od 30 W izgrađuje precizne 3D printeve industrijske kvalitete neviđenom brzinom. Preciznost lasera iznosi 145 µm.

Kupnjom ovog uređaja dobivate:

 

  • snažni fiber laser od 30 W
  • 3 puta veća brzina lasera
  • produktivnost nove razine
  • uređaj napravljen za veće proizvodne pogone i serijsku proizvodnju
  • kompatibilan sa svim AMP materijalima i AMP modulima za 3D ispis

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

SKU: 3D-SINT-S3 Kategorije: , ,

Sintratec S3 fuzijski modul za 3D ispis otvara nove mogućnosti za industrijsku SLS proizvodnju. S odvojenim modulom izgradnje, izmjene materijala u radu postaju znatno brže te se odvijaju unutar nekoliko sekundi. Sa ovakvim uređajem, čak i cjelodnevni 3D ispis visokih performansi postaje izvediva stvarnost!

 

Glavna prednost Sintratec S3 3D printera:

 

Sintratec All-Material platforma

Sintratec S3 3D printer je najnoviji fuzijski modul unutar jedinstvene Sintratecove All-Material platforme (AMP). Jedinstvena i patentirana u području selektivnog laserskog sinteriranja (SLS), Sintratec All-Material platforma odvaja najmoderniji Fusion Modul (3D printer) od pokretnog Build Modula (spremnika za prah). Zahvaljujući ovoj modularnosti, i plastomeri i metali mogu se obrađivati ​​na istom sustavu i brzo izmjenjivati ​​bez unakrsne kontaminacije ili dugotrajnih procesa čišćenja.

AMP-ov novi modularni pristup omogućuje da svi sadašnji i budući Sintratec moduli budu kompatibilni i međusobno zamjenjivi. To znači da možete neprimjetno prilagoditi svoje proizvodne postavke od jednog do deset ili stotinu sustava i savršeno ih prilagoditi svojoj primjeni.

 

All-Material Platform (AMP) moduli 

Modularnost AMP-a omogućuje vam da proširite svoj proizvodni park i povećate produktivnost kad god je to potrebno. Također omogućuje brzu izmjenu materijala bez unakrsne kontaminacije ili dugotrajnih procesa čišćenja.

1. AMP Fusion moduli su središte APM sustava te uključuju high-tech fiber laser i svu optiku koja je odvojena od praha, a poznati su pod nazivima

 

2. AMP moduli za 3D ispis (Build Module) dizajnirani su za rad sa svim Sintratecovim materijalima. Cilindričan radni volumen omogućuje ravnomjernu raspodjelu topline i konzistentne rezultate 3D ispisa.

 

3. AMP modul za rukovanje materijalom (Material Handling Module)  je Sintratecova rješenje za rukovanje materijalima, posebno prilagođeno tehnologiji selektivnog laserskog sinteriranja (SLS).

 

4. AMP materijali vam omogućuju 3D ispis vrlo preciznih dijelova koji se mogu koristiti za funkcionalne prototipove kao i komponente za krajnju upotrebu. Sintratecov prvoklasni SLS prah pokazao se kao pravi izbor za mehanički zahtjevne industrijske primjene u širokom rasponu industrija. Ovo su najčešći materijali:

  • Sintratec PA12
  • Sintratec TPE
  • Sintratec PA12 GF

Zašto odabrati Sintratec?

Sintratec je vodeći švicarski proizvođač preciznih SLS 3D printera za profesionalnu uporabu. Koristi tehnologiju selektivnog laserskog sinteriranja (SLS) za preradu industrijskih materijala u funkcionalne prototipove i aplikacije za krajnju upotrebu. All-Material platforma (AMP) koju predstavlja tržištu inovativna je u svijetu razvoja SLS tehnologije 3D printanja. Ovakav način proizvodnje u značajnoj je prednosti u odnosu na druge SLS sustave, pospješuje sam proces 3D printanja s prahom, te vam u konačnici štedi i novac i vrijeme.

 

Što je uključeno?

1x Sintratec S3 3D Printer -  AMP Fusion Modul (fuzijski modul) sadrži laser i grijače elemente, kameru te dodirni zaslon. 

 

Službeni zastupnici za Sintratec 3D printere

3DPrintaj je službeni zastupnik za Sintratec 3D printere na području Hrvatske. Preko nas možete naručiti Sintratec 3D printer i dobiti ga u najkraćem mogućem roku. Uz sve Sintratec 3D printere osigurana vam je naša stručna podrška, garancija na uređaj, servis stroja te originalni rezervni dijelovi.

Garancija sigurnosti i kvalitete 

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko niste sigurni kako podesiti svoj 3D printer koji ste kupili kod nas, ne brinite, uvijek nas možete pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.  Naš 3DPrintaj tim svakodnevno vam stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Komercijalno jamstvo na ovaj uređaj je u trajanju 24 mjeseca za fizičke osobe i za pravne osobe. U slučaju da ipak niste zadovoljni kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava. 

Specifikacije proizvoda

Težina80000 g
Dimenzije600 × 990 × 1490 mm
Tehnologija 3D ispisa

tehnologija selektivnog laserskog sinteriranja (SLS)

Dimenzije proizvoda

1490 x 990 x 600 mm

Težina

72 kg

Garancija

24 mjeseca

Vrsta lasera

30W CW Fiber Laser (1064 nm)

Preciznost lasera

145 µm

Podržani operativni sistem

Windows, Mac, Linux

Podržani materijali

Sintratec PA12, PA12-GF i Sintratec TPE

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sintratec S3”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)