što klijenti kažu o nama

Testimoniali

Mnogi su nam poklonili svoje povjerenje. A vi?

„Ulazak u svijet 3D ispisa olakšala nam je ekipa iz Mikrotvornice, čiji je angažman, stručnost i entuzijazam za svaku pohvalu. Veselimo se budućoj suradnji i daljnjem istraživanju 3D tehnologije!“

Marko Kovačić, Vedran Špoljar i Josip Radić

Procesni inženjeri unutar odijela Razvoj proizvodnje, Končar D&ST d.d.

“U sklopu brojnih situacija kad smo htjeli našim kolegama čestitati na posebnom doprinosu tvrtci ili kolegama, posegnuli smo za 3D printanjem. S obzirom na to da smo mi ipak digitalna agencija, jedino je takav moderan i inovativan pristup za nas imao smisla. U tvrtci imamo svoje dizajnere koji su dozvolili mašti da svako modelirano djelo bude malo čudo, a ekipa iz tvrtke Mikrotvornica (3DPrintaj) je svaku našu zamisao pretvorila u stvarnost. Izuzetno smo zadovoljni sa suradnjom, brzinom, susretljivošću i uvijek se rado vratimo po nove 3D printeve.”

Katarina Šarlija

HR koordinator, Infinum d.o.o.

“Ekipa iz Mikrotvornice nam je pomogla oduševiti naše članove izradom custom 3D printanih nagrada koje izgledaju baš onako kako smo ih mi zamislili. Genijalno i totalno drugačije od svega što smo dosad vidjeli! Osim toga, vrlo su profesionalni, efikasni i najvažnije od svega – prijateljski raspoloženi.”

Marcel Majsan

Predsjednik udruge eCommerce Hrvatska,

“Suradnja s 3DPrintaj timom je vrlo profesionalna i jednostavna, odličan tim ljudi koji voli svoj posao i uživa u popularizaciji 3D ispisa.”

Paolo Zenzerović

Voditelj operacija, IRIM - Croatian Makers

“Tim tvrtke Mikrotvornica uvelike nam je pomogao u implementaciji tehnologija 3D printanja u naše poslovanje. Osobito smo zadovoljni nabavkom odgovarajuće opreme te kvalitetom pružanja stručne podrške. Naša dugoročna suradnja vrlo je pozitivna te stvara odlične rezultate.”

Teo Spanjol

Voditelj Laboratorija za ispitivanje sigurnosnih ventila, Specijalna Oprema Lučko d.o.o.

“We are very happy to have found in Mr. Blažević and Mikrotvornica a capable partner to proceed our specialised projects. The technical solutions provided by Mikrotvornica have proven themselves as practical and functional.”

A. Würsching

CEO, Kuća zdravlja d.o.o.

„Ekipa iz Mikrotvornice pretvorila nam je jednostavnu skicu u kompleksan fizički proizvod i time unaprijedila proces vizualizacije i realizacije proizvoda za našeg klijenta. Njihovo znanje i entuzijazam u vezi 3D ispisa puno pomaže i obogaćuje našu ponudu.”

Vladimir Biga

CEO, BServisi - marketinška agencija

“Ekipa je motivirana i spremna objasniti baš sve, a kad nastavnici postavljaju pitanja to nije uvijek lako preživjeti. Profesionalnost s dozom humora najbolje opisuje kako radite. Hvala vam i čekamo da krenete s 3D skenerima, pa da nam opet dođete u goste.”

Ivana Paulin

Nastavnica računalstva, Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina

“Na edukaciji možete brzo prepoznati koliko znanja i iskustva stoji iza predavača – kod Nikole nije bilo sumnje da govori iz bogatog iskustva. Dao nam je usmjeren i koncizan pregled informacija potrebnih da krenemo samostalno raditi, ali i ukazao na mogućnosti samostalnog podešavanja i „igranja“ s parametrima. Konačno, možda i najvažnije, prenio nam je i veliki dio svojeg zaraznog oduševljenja tehnologijom. Hvala Patriciji i ostatku ekipe na organizaciji i trudu da se osjećamo ugodno.”

Darko Šobar

Voditelj rješenja za kupce, Ericsson Nikola Tesla d.d.

“Izuzetno smo zadovoljni s održanom edukacijom i dosadašnjom suradnjom s 3DPrintaj timom. Motivirani su, profesionalni, puni iskustva i uvijek spremni pomoći, to je ono što opisuje cijeli 3DPrintaj tim. Hvala vam.”

Damir Lugarić

Voditelj razvoja i nabave, Gumix Elastor d.o.o.

powered by

Mikrotvornica je tehnološka tvrtka specijalizirana za aditivne tehnologije.

OIB: 11632409972
MBS: 081129419
Trgovački sud u Zagrebu

Žiro račun (PBZ d.d.) IBAN:
HR9323400091110899688

Ponosni član Zagrebačkog inovacijskog centra

Kontakt

Ponedjeljak - Petak
09:00 - 17:00

Avenija Većeslava Holjevca 40
HR-10000 Zagreb, Hrvatska

+385 95 514 2570
info@3dprintaj.com

Prati nas

Načini plaćanja

Jednokratno: MasterCard®, Maestro®, Visa, Diners, bankovni transfer, virman, pouzećem.

Obročno (od 2 do 12 obroka za narudžbe veće od 135 €) : 1. Diners 2. Mastercard, Maestro, Visa Mbnet grupacije 3. Maestro, Visa tekućeg računa PBZ d.d. 4. Kreditne i poslovne kartice izdavatelja PBZ card d.o.o.

         

Brzo plaćanje QR kodom pomoću pametne KEKS PAY opcije Erste banke.