miniFactory Ultra 2


Cijena za jednokratno plaćanje

Iskoristite priliku za nabavkom industrijskog 3D printera visokih performansi po povoljnijoj cijeni. Ovo je trenutno jedini certificirani sustav za industrijsko 3D printanje koji vam garantira apsolutnu ponovljivost i kvalitetu komada.

Više saznajte na LINKU

Cijena uređaja je na upit.

miniFactory Ultra 2 3D printer je visokokvalitetni industrijski FDM/FFF otvoreni sustav s AARNI sustavom kontrole kvalitete. Kompatibilan je s visokoučinkovitim inženjerskim polimerima namijenjenim za primjene u najzahtjevnijim industrijama kod kojih je tražena visoka preciznost 3D ispisa. Radni volumen 3D printera je do 330 x 180 x 180mm. 

 

  • 3D printer industrijske klase
  • Smart grijana radna komora do 250 °C
  • Open Material sustav
  • AARNI sustav kontrole kvalitete
  • mF2 UI + 10” dodirni zaslon
  • brzina 3D ispisa do 120mm/s
  • nadzor proizvodnje u stvarnom vremenu
  • za primjenu u najzahtjevnijim industrijama

✔ Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku iznad 50 €

 

Potpuno novi miniFactory Ultra 2 ima izvrsne performanse i neviđena tehnička rješenja koja omogućuju učinkovito korištenje 3D ispisa u mnogim industrijama. Iza razvoja tehnologije stoji dugogodišnja suradnja s nekoliko OEM (Original Equipment Manufacturer) kupaca, koji imaju za cilj iskoristiti polimerni 3D ispis visokih performansi za proizvodnju dijelova za krajnju uporabu.

miniFactory Ultra 2 3D printer je dva puta brži od svog prethodnika s istom dobro poznatom miniFactory kvalitetom ispisa, zahvaljujući naprednoj servo tehnologiji. Ultra 2 ima novu pametnu grijanu komoru koja se može zagrijati do 250°C. Potpuno novi trostruki senzori i i aktivno podešavanje temperature čine grijanu komoru iznimno stabilnom te omogućuju preciznu kontrolu temperature. Tako su 3D printani dijelovi sada izrađeni još kvalitetnije i preciznije. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji 3D ispis sa polimerima visokih performansi je pouzdaniji nego ikad prije.

Kod softvera, fokus je na pametnim značajkama, koje jamstvo kvalitete i pouzdanost 3D ispisa podižu na potpuno novu razinu tako što su sada višeslojne i rade u stvarnom vremenu. Zahvaljujući AARNI sustavu kontrole kvalitete, praćenje svih važnih proizvodnih koraka, počevši od kontrole performansi materijala, do izvješća o kvaliteti završnih dijelova, objedinjeno je zajedno. U cjelini, miniFactory kontrola kvalitete provjerava nekoliko kritičnih proizvodnih koraka, što je preduvjet za pouzdanu aditivnu proizvodnju.

Sustav daljinskog upravljanja s live feedom omogućuje upravljanje cijelim proizvodnim ekosustavom od strane jednog korisnika. Nekoliko uređaja može se upravljati jednim pogledom, a svi podaci vezani uz proizvodnju uvijek su dostupni. To čini planiranje i upravljanje proizvodnjom vrlo učinkovitim i lakim.

Kruna kontrole kvalitete je nadzor proizvodnje u stvarnom vremenu. To je potpuno nova i jedinstvena značajka koja podiže praćenje proizvodnje na višu razinu. Softver prati kvalitetu 3D ispisa 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i, zahvaljujući značajki Smart Command, radi neovisno u različitim situacijama. 

Kompatibilan je za rad sa visokoučinkovitim materijalima poput PEEK CF, PEEK, PEKK, ULTEM® AM1010F, ULTEM® AM9085F, TPI, PPSU, PEKK-A, ESD-PEKK, PA CF, KIMYA PC-S i PVDF. 

 

Glavne prednosti miniFactory Ultra 2 3D printera:

 

Pametna grijana radna komora do 250°C

Visokotemperaturna komora miniFactory Ultra 2 3D printera omogućuje korištenje širokog izbora materijala kako danas tako i u budućnosti. Ovo naglašava svestranost miniFactory Ultra uređaja i čini ga pravim all-in-one industrijskim sustavom za 3D ispis. 

 

Integrirani sustav žarenja (annealing)

Postavite željeni ciklus žarenja i povećajte kristalnost 3D printanih PEEK ili PEKK dijelova.

 

Brzo vrijeme pripreme

Potrebno je manje od 30 minuta da se komora zagrije na 220 C i započne proces 3D ispisa.

 

Tehnologija osiguranja kvalitete

Tehnologija osiguranja kvalitete uspoređuje podatke i potvrđuje ponovljivost proizvodnje.

 

Pametni intervali održavanja

Preporuke za automatsko održavanje sustava u savršenom stanju.

 

Komora za sušenje materijala

Osigurava optimalnu kontrolu vlažnosti za filamente za postizanje najbolje kvalitete 3D ispisa.

 

Servo Driven Technology

Vrhunska servo tehnologija čini Ultra jednim od najpreciznijih FDM/FFF sustava.

 

AARNI sustav kontrole kvalitete

Pomoću Aarni sustava možete kontrolirati cijelu proizvodnju po principu “line-by-line” te ga validirati po završetku izrade. Savjetuje se korištenje ovog sustava neovisno o vrsti ili namjeni 3D printa zbog vizualizacije cijelog procesa 3D ispisa i potencijalnih poteškoća.  

 

Širok izbor materijala na raspolaganju

Izrada 3D printanih komada visoke kvalitete moguća je zbog grijane radne komore koja dostiže temperature do 250°C i širokog izbora dostupnih materijala vrhunske kvalitete, od inženjerskih polimera do polimera i kompozita visokih performansi. 

 

 

Službeni zastupnici za miniFactory 3D printere

3DPrintaj je službeni zastupnik i regionalni centar za obuku za miniFactory 3D printere na području Hrvatske, Slovenije i BIH. Preko nas možete naručiti miniFactory 3D printer i dobiti ga u najkraćem mogućem roku. Uz sve miniFactory 3D printere osigurana vam je naša stručna podrška, garancija na uređaj, servis stroja te originalni rezervni dijelovi.

Zašto birati miniFactory?

miniFactory je finski proizvođač industrijskih 3D printera vođen strašću prema FDM/FFF 3D ispisu visokih performansi i najboljim rezultatima za industrijske 3D printane dijelove. Osiguravaju najbolje rezultate 3D ispisa za dijelove industrijske kvalitete. Povjerenje su stekli u mnogim industrijama - automobilskoj, zrakoplovnoj, prehrambenoj, medicinskoj, energetskoj i sličnim industrijama.

 

Što je uključeno?

1x miniFactory Ultra 2 3D Printer

 

Garancija sigurnosti i kvalitete 

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko niste sigurni kako podesiti svoj 3D printer koji ste kupili kod nas, ne brinite, uvijek nas možete pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.  Naš 3DPrintaj tim svakodnevno vam stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Komercijalno jamstvo na ovaj uređaj je u trajanju 24 mjeseca za fizičke osobe i za pravne osobe. U slučaju da ipak niste zadovoljni kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava. 

Specifikacije proizvoda

Težina320000 g
Tehnologija 3D ispisa

tehnologija taložnog očvršćivanja (FFF/FDM)

Dimenzije proizvoda

100 x 80 x 190 cm

Težina

320 kg

Garancija

24 mjeseca

Ekstruder

Dva (2) ekstrudera

Podržani materijali

ULTEM1010, ULTEM9085, PPSU, PSU, PPS, PEEK, PAEK,
PEKK, PVDF, PC, PA, ABS, PLA, PETG i CF kompoziti

Radni volumen

330 x 180 x 180mm

Rezolucija 3D ispisa

0.05 – 0.40 mm (50 – 400 mikrona) za promjer mlaznice 0.4mm ili 0.8mm

Preciznost položaja

0,025mm/400mm

Promjer filamenta

1.75mm

Radna temperatura mlaznice

Maksimum 470°C

Temperatura podloge

Maksimum 250°C ( uz prethodno zagrijanu radnu komoru)

Temperatura radne komore

Maksimum 250°C

Zamjenjiva podloga

Da

Priključci

USB

LCD zaslon

10-inčni miniFactory Touch

Uključeni software

Simplify 3D

Format datoteke

STL, OBJ, AMF

Promjer mlaznice

0,4mm (Standard) / dodatno se mogu kupiti i drugi promjeri

Podržani operativni sistem

Windows, Mac, Linux

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “miniFactory Ultra 2”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)