ekipa entuzijasta

#3DPrintaj team

Mi smo tim mladih entuzijastičnih stručnjaka, tehničkih i drugih struka, sa zajedničkom misijom. Upoznaj nas.

  • PRISTUPAČNOST
  • KORISNIČKA PODRŠKA
  • SERVIS I ODRŽAVANJE
  • EDUKACIJA
Ideja

3DPrintaj platforma

3DPrintaj platforma vrlo je praktičan i cjelovit pristup tehnologijama 3D printanja jer nudi sve što tražiš na jednom mjestu uz uvijek dostupnu stručnu podršku! Ona ti omogućava da na vrlo praktičan način pronađeš i naručiš vrhunsku uslugu 3D printanja, 3D modeliranja, 3D skeniranja ili izvršiš brzu i sigurnu nabavku odličnih desktop 3D printera i filamenata ovdje u Hrvatskoj. 3DPrintaj platforma posebnu pažnju pridaje edukaciji jer znamo da je to ključ kvalitetne implementacije tehnologija  3D printanja u našu svakodnevicu.

Misija

Kvaliteta i zajedništvo

Naša misija približiti je tehnologije 3D printanja široj javnosti na području Hrvatske i okolice, učiniti ih lakše dostupnima te poticati kvalitetnu implementaciju u raznim segmentima ljudskog života i rada. Znamo da su zajedništvo i suradnja ključni za kvalitetu i uspjeh radi čega pomno biramo svoje partnere i suradnike. Mi znamo da zajedničkim snagama možemo proizvesti vrhunske rezultate, a zatim ih i podijeliti sa svim korisnicima naše 3DPrintaj platforme.

ekipa entuzijasta

#3DPrintaj team

Mi smo tim entuzijastičnih stručnjaka i kreativaca, tehničkih i drugih struka, zaljubljenih u tehnologije 3D printanja. Svoje znanje i iskustvo stekli smo fakultetskom naobrazbom, ali i dugogodišnjim samostalnim istraživanjem te radom na većim projektima u području 3D printanja, 3D modeliranja, edukacije te izrade 3D printera. 3DPrintaj platforma poseban je proizvod naše tvrtke Mikrotvornica, koja posluje na domaćem i stranom tržištu, a specijalizirana je za FDM/FFF tehnologije 3D printanja.

Lokacija

Avenija Dubrovnik 15/12 HR-10000 Zagreb, Hrvatska

Radno vrijeme

Pon - Pet
09:00 - 17:00

Telefon

+385 95 514 2570

E-mail

info@3dprintaj.com

Powered by:

 

Ponosni član: